Felebaráti szeretet DK-módra

2021. március 10. 18:28

Tisztelt DK-s képviselők! Ne aggódjanak! Senki nem jut jogtalanul vakcinához, viszont emberségből újra sikerült vizsgázniuk, de az eredmény maradt a régi: bukta.

2021. március 10. 18:28
Dobsa István
Vendégszerző

Bár az ember azt gondolhatná, hogy a koronavírus-járvány súlya még a leggátlástalanabb és arcátlanabb embertársainkból is képes kipréselni némi jóindulatot, mégis akadnak olyan pillanatok, amik rácáfolnak erre, és bebizonyosodik az ősi mondás, miszerint kutyából bizony nem lesz szalonna… 

A baloldal képviselői egymást túllicitálva igyekeznek bizonyítani kicsinyességüket. Szabó Tímea korábban a határon túlra küldött védőfelszereléseket fájlalta, most a DK tart attól, hogy a „kettős állampolgárok” a magyar adófizetők pénzén jutnak vakcinához.
 
Nem tudom eldönteni, mi a szomorúbb! Az, hogy egy parlamenti párt képviselői nincsenek tisztában az alapvető egészségügyi jogszabályokkal, amik szerint vakcinához csak érvényes egészségbiztosítással rendelkező személy juthat. Vagy az, hogy ebben a valóban nehéz helyzetben, amikor emberéletek vannak veszélyben, akad olyan politikai közösség, ami

továbbra is fröcsög a gyűlölettől és a magyar-magyar elleni uszításból remél némi szelet kopottas politikai vitorlájába. 

Tisztelt DK-s képviselők! Ne aggódjanak! Senki nem jut jogtalanul vakcinához, viszont emberségből újra sikerült vizsgázniuk, de az eredmény maradt a régi: bukta.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugocsa
2021. március 14. 03:11
A DK politikája a külhoni magyarsággal kapcsolatban minősíthetetlen. De! Nem kell minden baloldalit egy kaptafára ráhúzni!
akiroter
2021. március 10. 19:06
Az oltás és a vakcinák körüli hisztériakeltésük is tűpontosan szemlélteti, hogy a libernyákok: Az emberi hitványságon alapuló, teljesítmény nélküli parazitoid társaság.
MeneCult
2021. március 10. 18:58
"...egy parlamenti párt képviselői nincsenek tisztában az alapvető egészségügyi jogszabályokkal..." Ezeket jogszabályok annyira érdeklik, mint Guy Verhofstadot a metálkék fogszabályzó. Csak a hatalom kell, mint mindig és nem válogatnak az eszközökben, mint mindig. Ezeknek lazán belefér, hogy pár tizezer ember meghal miattuk. Apró Klára, a baloldali rém is végigrodeózta az országot betegen, maszkkal a táskában (vagy a Nokiás dobozban volt?). A komcsik soha nem változnak, csak az álarcot cserélgetik. De az már minket nem érdekel, csak az, ami mögötte van. És lám - nahát! - az meg pont ugyanaz, mint Kuntól-Rákositól-Kádártól (és persze a csótánytól) láttunk.
szürkeSzarvas
2021. március 10. 18:38
A DáKó olyan nagyban,amint a Gréczy ég felé spriccelt "gyermekei" kicsiben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!