Dögkeselyű Koalíció

2021. március 19. 10:50

Gyurcsány: A HALÁL KORMÁNYA EZ posztjának margójára.

2021. március 19. 10:50
Rőfös Géza
Kontra

„Kedves Feri!

Először is szeretnénk gratulálni, hogy az évek óta tartó, belsőleg végzett, alapos fertőtlenítéssel védekezel olyan kórságok ellen, mint arányérzék és józan ítélőképesség! 

Mondhatnánk, hogy megérkeztél a gödör aljára, de a mocskos mancsodban ott az ásó és csákány, amivel újabb és újabb mélységekbe ásod magaddal együtt az általad irányított moslékkoalíció ember- és nemzetellenes retorikáját.

Szavak nincsenek arra a megvetésre, amit pártállástól függetlenül minden józan ember érez most veled kapcsolatban. Bárkinek lettek volna kétségei, hogy semmi sem túl nagy ár azért, hogy újra te dirigálj ebben az országban, ezzel a poszttal eloszlattad.

Politikai hasznot akartok húzni a harmadik hullám áldozataiból. Gyilkosnak bélyegzitek azokat, akik hajnaltól késő estig dolgoznak rajta, hogy minimalizálják az áldozatok számát. Semmi mást nem értek el vele, mint pánikot, félelmet és ennek következtében lassabban megvalósuló átoltottságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. március 20. 07:13
Böszmeileg: Jó lenne, ha megjegyeznétek: "Hazudtunk reggel, éjjel meg este", ne kelljen ismételgetnem!
Amerigo
2021. március 19. 17:22
Ha lehetne ötvözni a vörös gróf,Károlyi, kunbéla valamint rótmanó legrosszabb tulajdonságait és beültetni egy pojácába, valószínű még akkor is csak egy gyenge hibridet kapnánk. A mostani moslékkoalíció gyepmestere minden eddigi aljasságot felülmúl. Hozzá képest Kádár, Horn Gyula intelligens szociáldemokratának nemesülnek, a politikai relativítás mezőjében. A sors és a Teremtő fog ítélni róla, de remélem előbb a választók.
széki lassú
2021. március 19. 16:29
"Szavak nincsenek arra a megvetésre, amit pártállástól függetlenül minden józan ember érez most veled kapcsolatban" Ezzel teljes mértékben egyetértek. Ugyanakkor az a döbbenetes, hogy vannak olyanok, akik egy szavát elhiszik még ennek az alkoholista gazembernek.
998877
2021. március 19. 15:53
Tökéletes írás. Míg a DK és a moslékellenzék tovább öli a magyarokat az oltásellenes uszítással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!