A nemzet hangja

2021. március 22. 09:10

Volna mit kérdezni a hatalomtól, amely továbbra is inkább küzd a valóság híreivel, mint magával a valósággal, mert azzal nem nagyon tud mit kezdeni.

2021. március 22. 09:10
Friss Róbert
Népszava

„Lépésről lépésre kell feloldani a járványügyi korlátozásokat, a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek felmentéseket kell adni, és csak az oltással vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező külföldieket szabad beengedi Magyarországra a járvány végéig – »döntött« a lezárult nemzeti konzultáció 528 ezer résztvevője. Az eredmények alapján újraindítási tervet készít a kormány, amelynek időzítését a beoltottság fogja meghatározni – ismertette a kormány szombat reggeli Facebook-videójában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Az csak szánalmas apróság, hogy a Facebookon adta hírül a konzultáció “eredményeit” a kormány, ha már maga a miniszterelnök kavart mögé hatalmas szélvihart. Az is csak apró, ismétlődő tapasztalat, hogy a fentebb zanzásított »tanulságokkal« igazolják a »konzultáció« teljes céltalanságát, hiszen nincs benne semmi olyan, amit ne tudott volna eddig is a hatalom, s ne tartana célszerűnek politikai nézeteire való tekintet nélkül minden józanul gondolkodó polgár. Szégyen, hogy ezzel akarja a hatalom igazolni azt, amit tesz: hogy a kormányzati döntések felelőségét félmillió honpolgárra tolja. A többi kilenc és fél millió is hasonlóan gyötrődik a maszk alatti bezártságban, féli a gazdasági következményeket, várja a kaotikusan megszervezett oltást, vakon tapogatózik a tájékozatlanságban, félve nézi az egészségügyi rendszer rogyadozását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2021. március 22. 19:37
Robi ,kilóg a fasz a szádbol!
néhai Ch.Pilot
2021. március 22. 16:35
Szóval azt vizionálod Friss elvtárs, hogy aki nincs ellenetek, az veletek van... :-D Mind 9,5 millió, aki nem töltötte ki a Nemzeti konzultációt, az DK-szavazó! Nem semmi! Nem csoda, hogy az újabb fideszes kétharmad másnapján csalásról fogtok sikoltozni, hiszen a kormánynak csak 528 ezer szavazója szabadott volna, hogy legyen! :-D Renew Europe = Retard Europe Budapest Retard = Buzipest Restart BLM = Black Likes Murder USA = United States of Abnormality #fuckSzFE
VeJoLa
2021. március 22. 15:12
A genderőrület elfajulásának újabb jele: a "nép szava" "nemzet hangjának" érzi magát!
tölgy
2021. március 22. 13:46
Ennek a komcsinak már a neve is hazugság! Dögletes, romlott, áporodott bűz lengi körül minden megnyilvánulását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!