A Momentumnak a szavazójogról

2021. március 24. 12:45

A haza sorsa ott van, ahol a nemzet. A nemzet pedig ott van, ahol ezer éve: a Kárpát-medencében.

2021. március 24. 12:45
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Kontextusból kiragadva, pontatlanul, de mit is várunk a Momentumtól! Egyébként tartom azt, amit mondtam (fontos a szövegkörnyezet, kedves barátaim): ha kimegyek csak és kizárólag a pénzért, vagy mert ún. diktatúra van, akkor tényleg rábíznám a hazám sorsát arra, aki itthon maradt. És a haza sorsa ott van, ahol a nemzet. A nemzet pedig ott van, ahol ezer éve: a Kárpát-medencében. Igen, vallom, hogy felelősséggel tartozunk ezért és egymásért. Azt is vallom, hogy a határon túlra rekedt testvéreink is otthon vannak és értük a végsőkig el kell mennünk. Igen, azt is vallom, hogy a kötelesség előbbre való mint a jog.

De semmi baj! Ismét csak kiderült: a baloldal mindig csak jogot követel, de felelősséget semmiért nem akar vállalni, főleg nem a saját hazájáért. Csak egy rövid kérdésem maradt, elvtársak! Nem pont ti vagytok azok, akik azért utasítjátok vissza az »ellenmédia« meghívásait, mert kiragadnak a kontextusból? Milyen jól alkalmazzátok pedig!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vip era
2021. március 24. 14:01
A momentumosoknak ez a szó,nemzet,értelmezhetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!