Szeretném felkérni Miskolc polgármesterét a megüresedett kuratóriumi pozíció betöltésére

2021. március 22. 20:40

Mi, borsodi emberek mindnyájan érdekeltek vagyunk!

2021. március 22. 20:40
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A Miskolci Egyetem sikerességének egyik záloga, hogy az intézmény és a város szoros kapcsolatot ápoljon. Ezért szeretném felkérni Veres Pált, Miskolc polgármesterét a megüresedett kuratóriumi pozíció betöltésére, amely javaslatomról az alapítói jogokat gyakorló Palkovics László innovációs és technológiai minisztert is tájékoztattam.

Mint ismeretes, Kriza Ákos, Miskolc korábbi polgármesterének januári halálával nemcsak egy, a városáért mindig tenni akaró politikust, de a Miskolci Egyetem kuratóriumának egyik tagját is elveszítettük.

Hiszem, hogy az egyetem és a város jó együttműködése egy olyan szimbiózissá válik, amelyből Miskolc lakói és az egyetemi polgárság egyaránt profitál, s amely biztosítéka lesz az egész régió fejlődésének.

Ebben mi, borsodi emberek mindnyájan érdekeltek vagyunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Falfirka
2021. március 23. 09:10
másfél éve veres alatt a város pusztul.
Héja
2021. március 23. 08:29
De sok tahó ballib jött hirtelen a Mandira hazudozni....
vajda
2021. március 23. 06:15
Kíváncsian várom, hogy Veres Pál elfogadja-e a felkérést? Már ha lesz hivatalos felkérés. Mert ez: "...szeretném felkérni Veres Pált, Miskolc polgármesterét a megüresedett kuratóriumi pozíció betöltésére, amely javaslatomról az alapítói jogokat gyakorló Palkovics László innovációs és technológiai minisztert is tájékoztattam." nem minősül hivatalos felkérésnek.
Moslékzabáló
2021. március 23. 05:36
Logikus és jó választás. Logikus azért, mert egy város mindenkori polgármesterének helye van a városi egyetem kuratóriumában. Jó azért, mert Veres Pál személyében egy kifejezetten értelmes és tisztességes emberre esett a választás. Én ugyan a jó negyven évvel ezelőtti Veres Pált ismertem, a matematika-versenyeket sorra nyerő, jó sportoló, rendszeresen templomba járó, ministráló és - igaz, hogy csak egyszer - bérmálkozó ózdi parasztgyereket, de rosszat azóta sem hallottam felőle. Az, hogy miért fogadta el a söpredék támogatását a polgármesterségért folytatott küzdelemben egyelőre talány a számomra, remélem, az idő majd ezt is megválaszolja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!