A járványkezelés legsúlyosabb kockázati tényezőjét ma úgy hívják: Orbán-kormány

2021. március 22. 15:09

Mondom: Orbán-kormány.

2021. március 22. 15:09
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Szakad az ég.

Szakképzetlen önkéntes segítőket keresnek a kórházakban Covid-osztályokra.

Mondom szakképzetleneket. Ekkora mostanra a szakemberhiány. Akkor, amikor lakosságszámra vetítve az egész világon Magyarországon van a legtöbb Covid okozta halálos áldozat.

Mondom a legtöbb. Akkor, amikor már nem elég ezer intenzív ágy, melyhez talán még elegendő szakképzett orvos és ápoló van.

Mondom nem elég. A járvány terjedését, a betegség következményeinek súlyosságát sok minden befolyásolja. Ahogy látom az is, hogy milyen a kormányzás.

A járványkezelés legsúlyosabb kockázati tényezőjét ma úgy hívják: Orbán-kormány

Mondom: Orbán-kormány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. március 23. 09:58
"Akkor, amikor lakosságszámra vetítve az egész világon Magyarországon van a legtöbb Covid okozta halálos áldozat." Ha a kormány az ellenzék követelésére februárban enyhíti a korlátozásokat, és nem oltanának csak a nyugati vakcinákkal -szintén az ellenzék követelésére-, akkor most sokkal jobb lenne e helyzet. Igaz Fletó? Ez való egyébként neked, az örök ellenzéki szerep. Így felelőtlenül beszélhetsz össze-vissza. Igaz miniszterelnökként is ezt tetted és azért sem vontak felelősségre.
khomeini
2021. március 23. 07:47
Lassan mondom, hogy megértsed: a büdös kurva anyádat. Mondom, a büdös kurva anyádat.
rovan
2021. március 23. 06:49
Feri úr kurva jó könyveket fog írni, amit mindig is tervezett. Főleg a rendszernemváltás igaz történetéről, ami miatt ma is itt tart ez az ország ahol. Ezzel tehet egy utolsó szívességet a hazának, hogy leleplezi mindezt a hazugságot, ami ide vezetett és tart ma is. Öszödnél őszinte volt, talán csak ennyi a dolga, hogy ezt folytassa tovább, valljon be mindent. Ami ide vezetett az egész elbaszott politikai elithez és kultúrához, ami béklyóban tartja ezt az országot immáron harminc éve. Ami kullancsként kapaszkodik a társadalomba és szívja a vérét. És senki nem kínál belőle kiutat. Még Feri se.
llni55
2021. március 23. 06:17
Meglásd Fletó, a jövő évi választást is te kúrod el. A kígyók kígyózni fognak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!