A fővárosi diákbérletek hatályának meghosszabbítását kezdeményezte a Fidesz

2021. március 10. 15:31

Tegyünk meg mindent, amivel segíteni tudunk a budapesti családoknak és minden érintettnek.

2021. március 10. 15:31
Fidesz Budapest
Facebook

„Ma két kezdeményezéssel is éltünk Karácsony Gergely főpolgármester felé a budapestiek érdekében.

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere levélben kérte a főpolgármestert, hogy azokat a diák bérleteket, amelyeknek a lejárata március 8. és április 7. között van, hosszabbítsuk meg 30 nappal. A világjárvány miatti szigorító intézkedések miatt a diákok nem tudják kihasználni a már megvásárolt bérleteiket.

Wintermantel Zsolt pedig azt javasolta, hogy a Budapesti Közlekedési Központ a MÁV-hoz hasonlóan térítse vissza a járványhelyzet miatt fel nem használt jegyek és bérletek árát!

Tegyünk meg mindent, amivel segíteni tudunk a budapesti családoknak és minden érintettnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2021. március 10. 19:30
más farkával a csalánt. ügyes - mondaná az egyszeri zsidó :)
Pierre
2021. március 10. 16:38
ezeknek mindig van valami nagyszeru otlete, hogy az alkotmanyellenes modszerekkel kieheztetett fovaros mire koltse meg a nem letezo forrasait.
Falfirka
2021. március 10. 16:17
fidesz! mi lenne ha végre a vidékiekért is tennétek valamit, mert nekünk köszönhettek minden győzelmeteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lásd a fővárost! egyébként meg minden nyugdíjas utazási kedvezménye megbukik március 3l-én mert egy éve nem utazik senki! az nem jutott eszetekbe, hogy ezek a nyugdíjas szelvények ne március 3l-ig legyenek csak érvényesek, hanem legalább júlis 3l-ig?????????????????????????????????????? basszátok meg a judapesteteket!!!!!!!!!!
CirmoS
2021. március 10. 16:12
Nem lehet! Sokba kerülnek a hazugság plakátok, a temérdek tanácsadó, a nem létező állások alkalmazottai, a többi pénz kell a jövő évi uszításra! Tehát Orbán kivéreztet bennünket. Aláírás Karácsony G.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!