Ursula-bukta

2021. február 08. 18:59

Ursula von der Leyen megbukott. Egyelőre csak történelemből.

2021. február 08. 18:59
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Az Európai Bizottság elnöke egy interjúban magyarázkodott a napokban az unió vakcinaügyi töketlenkedéséről.

Nem ezt a szót használta ugyan, de ennél jobban semmi nem jellemezheti a magukat napsugárnak képzelő európai liberálisok – ide értve a szellemi fősodorhoz törleszkedő néppártiakat is – gondolkodását. Ebben a szóban a maga nemtelen valóságában megjelenik a genderideológia. Nincs heréje, azaz sem nem férfi, sem nem nő. Nyelvtanilag kitűnően megoldható ez egyetlen fosztóképzővel.

Ursula von der Leyen történelem-módszertani ismereteinek teljes hiányára utal, hogy visszamenőlegesen használja a feltételes módot. A történelemben nincs mi lett volna, ha. Ott az van, ami volt. Hiába sorolja a mindenkinek megfelelni akaró hölgy azokat a hibákat, amelyek, ha nem következtek volna be, máshogy alakult volna az EU helyzete a gyilkos koronavírussal vívott harcban.

Azt mondja az elnök, ha előre tudják, hogy ilyen gyorsan elkészülnek a védőoltások, nagyobb gondot fordítottak volna a tömeggyártás megszervezésére és az elosztás logisztikájára. Mert mi van most? Az, ami eddig is jellemezte Brüsszelt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abafája05
2021. február 09. 15:48
Igen kétségtelenül gyakran megjelenik az a kijelentés, hogy a történelemben nincs a mi lett volna ha kérdése. Vagy mégis ? Minden aug 20-án azt halljuk, hogy a magyarság elveszett volna ha Szent István nem téríti át a magyarokat a kereszténységre. Akkor mégis csak egyesek tudják a tutit csalhatatlanul. A kérdés válasza pedig legalább 2 esélyes. Mármint arra a kérdésre mi lett volna ha a magyarság nem tér át a kereszténységre.
LAW AND ORDER
2021. február 09. 14:38
Senki által meg nem választott, sorosista, alkalmatlan, BUKOTT NÉMET LUVNYA!
Csomorkany
2021. február 08. 22:23
Ő hanyadjára?
Harangláb
2021. február 08. 21:35
Az oltás nem sikerült, de at EU-s uborka görbülete a legszabályozottabb a bilágon! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!