Trump csakugyan nem uszította a tüntetőket?

2021. február 13. 22:34

Ha ez igaz, Trump egy szörny.

2021. február 13. 22:34
Rod Dreher
The American Conservative

„Több republikánus forrás is megerősíti ezt a CNN-nek. Herrera Beutler rögzítette is. Most ez a játszma. Kevin McCarthy-nak meg kell szólalnia. 

Ha Trump ezt mondta, akkor minden tisztességes republikánus szenátornak az egykor elnök felelősségre vonása mellett kell szavaznia. Ha bármelyik republikánus szenátor azt gondolja, hogy ez igaz, vagy oka van arra, hogy azt gondolja, és mégsem hajlandó Trump ellen szavazni, az azt jelenti, hogy ő egy olyan csinovnyik, aki politikai céljai érdekében hagyja, hogy a pártjához tartozó elnök rászabadítsa a csőcseléket a Capitoliumra, és a kongresszus tagjainak életét fenyegesse.

Ha ez igaz, Trump egy szörny.

Ha ez igaz, és McCarthy hallgat ebben a történelmi pillanatban, akkor magának kell megválaszolnia a Trumpnak feltett kérdését. »Mit gondolsz, ki a faszhoz beszélsz?« – állítólag ezt kérdezte. Ha McCarthy fékezi a nyelvét Trump vagy a politikai karrierje védelmi érdekében, akkor tudjuk, Trump kihez beszélt: egy suttyóhoz.

Ha ez a CNN-jelentés nem igaz, akkor McCarthynak kutya kötelessége tagadni, és elmagyarázni, hogy hazudnak azok a republikánusok, akik azt mondják a CNN-nek, hogy ez megtörtént.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saveme
2021. február 14. 21:12
Számomra egyszerűen érthetetlen, hogy mindenki csak úgy átsiklott azon az apróságon, hogy meghamisították a bizonyítékokat a MSM aktív közreműködésével. Nekik semmilyen lelkiismeretfurdalásuk nem volt úgy megvágni a beszédeket ahogy nekik kedvező volt, amiről a világ, a balos ameriakaiak nem is tudnak, hiszen sohasem hallhatták, Az MSM-n semmilyen nem szerkesztett beszédet nem adott le. T ügyvédje többször is felhívta rá a figyelmet, kifejezetten az ameriakai polgárokhoz is szólt a kamerákba nézve, de a demokraták még csak nem is sütötték le a szemüket, és nem sunnyogtak el a balfélen, és nem lett vége az eljárásnak azonnal! Egyébként nem véletlenül nem mentek bele a tanumeghallgatásba, mivel a Republikánusok 301!!! tanut akartak beidézni, többek között Nancy Polosit, Mivel 5.-én Trump parancsba adta 10.000 katona behívását WDC-be, de azt valamiért a védelemért felelősök Nancyvel közösen (vagy Nancy kérésére) elutasították (lehet hogy az egész valóban egy előre megszervezett akció volt - csak nem Trump által, hanem mások által T lejáratására), ezért aztán igen hülyén nézett volna ki az a helyzet, hogy a vádolt elnök T, 10.000 katonát hívott volna a saját insurrection-jének a leverésére. Ez aztán tényleg abszurd lett volna, ezt már senki nem tudta volna megmagyarázni a demokrata oldalon, és egyértelműen megbuktak volna, sőt a tárgyalás médiajelenléte miatt ország-világ megtudta volna ezt az ordenáré aljasságot. Hiába, a mintademokrácia teljesen megbukott! Ez egyszerűen védhetetlen, szégyenteljes!
Senye Péter
2021. február 14. 17:10
A régi szép időkben Roosevelt a Demokrata és Republikánus pártot két rajzfilm figurához (Bolek és Lolek akkori megfelelőihez) hasonlíthatta.
VeJoLa
2021. február 14. 11:55
Ahelyett, hogy állítólag ki mit mondott, célszerűbb lenne hosszabb távon az események menetét vizsgálni! De nem a politikacsinálóknak nem az igazság kiderülése, hanem a szálak mihamarabbi elvarrása a célja!
zakar zoltán béla
2021. február 14. 10:02
Nézz rá és kérdezd meg Darwint:- Valóban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!