Orbán Viktor maga is kitölti a nemzeti konzultáció kérdőívét

2021. február 19. 16:36

Most rágom a körmöm izgalmamban, vajon miket felelhet, lényegében saját magának.

2021. február 19. 16:36
Lendvai Ildikó
Facebook

„Van egy jó hírem! Orbán Viktor maga is kitölti a nemzeti konzultáció kérdőívét. Reggel bemondta a rádióban. Most rágom a körmöm izgalmamban, vajon miket felelhet, lényegében saját magának.

Semmi baj, van az úgy, hogy az ember magával beszélget. A környezetnek csak akkor kell aggódnia, ha ez túl sűrűn fordul elő.

Egyelőre azonban a miniszterelnök ítélőképessége zavartalan. Nagyon helyesen állapította meg, hogy »veszélyes pillanatban vagyunk«. »A tendencia különösen rossz.« Szentigaz. Én már régen érzem. Pláne, hogy most nem elég a vírus, még a nemzeti konzultáció is terjed.

Sok ez egy nemzetnek. Akkor is, ha, mint mondta, »a magyaroknak elég gyors az észjárása«.

Ez azért is jó, mert így ő is gyorsan tud felelni a fogós kérdésekre, nem veszi el a drága idejét mástól

Bár úgy nézem, mostanában majd jobban ráér. Nem az ő vállát nyomja minden teher. »Mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk. Okos asszony« – mondta.

Én sem mondanék mást, ha valaki a markában tartana.

Akit ez még nem nyugtatna meg egészen, azt ezzel vidította fel: most 4000-en vannak kórházban, de amilyen jó a magyar egészségügy, lehetünk akár 20.000-en is, azt is elbírják.

Milyen jó lesz nekünk!

Akkor már csak egy újabb nemzeti konzultáció fog hiányozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. február 20. 20:37
Igaza van Ildi néninek, hiányzik konzultációs ívről egy csomó lényeges kérdés. Én pl belevettem volna azt a kérdést, hogy ha nagyapám tömeggyilkos lett volna lehetnék e képviselő az EU parlamentben? Vagy ha Aczél György engem is megbaszott volna, irkálhatnék e a Népszavában vicces cikkeket? Vagy írhatnék e cikkeket a Mandineren Orbán bukásáról, ha apám mint az MSZP főlelkésze a csöcsörészés oltárán áldozna, vagy bérmálkozna? És még lenne egypár kérdésem de mennem kell kutyát sétáltatni 500 méteren belül. Most olvastam hogy Németországban vád alá helyeztek egy 90 éves gépírónőt aki egy holokauszt táborban verte az írógépét. Szerintem neki is meg kellene engedni hogy a Népszavába irkáljon.
Krupp Skya
2021. február 20. 17:12
"Orbán Viktor maga is kitölti" Gyurcsány Ferenc is kitölti csak egy a gond vele, Vágó Gábor elmondása szerint csak magának tölti ki. Nem magának Ildi néni, saját magának.
Vizi369
2021. február 20. 15:39
Botoxnéni az időd lassan lejár, számot vethetnél életeddel, volna mit megbánnod.
istvanpeter
2021. február 20. 13:26
Ez már tényleg annyira primitív és üres szöveg, hogy már a szellemi fogyatékos patkányok is röhögnek rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!