Ne a hírekre hallgass, hanem a szívedre

2021. február 02. 07:35

A célunk, hogy modern, 21. századi feltételeket teremtsünk régi és új hallgatóink számára. Interjú.

2021. február 02. 07:35
Szarka Gábor
Unilife

„Milyen fejlesztések, felújítások történtek az intézményi infrastruktúra szempontjából?

Az átalakítás előtt méltatlan körülményeket tapasztaltunk mind az egyetemi, mind a kollégiumi helyszíneken. Célunk az volt, hogy az oktatási körülmények és az egész egyetem teljes megújuláson menjen keresztül, melynek eredményeként egy modern, 21. századi feltételeket teremtsünk régi és új hallgatóink számára. A fejlődés folyamatos, de már így is, a 2 hónap elteltével jelentős átalakulásokról beszélhetünk.

...

Mi vár a végzős hallgatókra? Számukra az új vagy a régi rendszer van érvényben?

A diákoknak azt ígértük, hogy azokkal az oktatókkal tudnak tovább dolgozni, akikkel elindultak, ugyanis nem akarjuk a mester-tanítvány kapcsolatot megbontani. Mi nem akarunk mindent eltörölni. Az előző félévi értékeléseket a hallgatók oktatói felvezethetik a Neptun rendszerbe február 19-ig. Ezáltal rendezetten, békességben indulhat el a második félév. Ahol osztályfőnök nélkül maradt az osztály, gondoskodunk a helyettesítésről. Az új tanárok, a szeptembertől induló új évfolyamokat fogják tanítani. A tanárokat már be is jelentettük, ugyanis a felvételizőknek fontos tudniuk, hogy kik lehetnek az osztályfőnökeik.

Mi a fő üzenete a felvételizők számára?

Az én üzenetem, hogy ne a hírekre hallgassanak, hanem a szívükre. És olyan bizalommal, erős ambícióval jöjjenek hozzánk, amilyen szeretettel mi várjuk őket.”

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2021. február 02. 09:55
Egy fillér közpénzt sem szabad adni a ripacsképzőnek!
EMM195
2021. február 02. 09:20
" Az előző félévi értékeléseket a hallgatók oktatói felvezethetik a Neptun rendszerbe február 19-ig." Ezt is kihúzták alóluk... Most majd kinél pereskednek a félév elismertetéséért?
szürkeSzarvas
2021. február 02. 08:55
Az Ascher cafe döglődése elhúzódó. De a párkák által gombolyitott fonaluk elfogyott.
csicseriborso
2021. február 02. 08:08
Jav: mondom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!