Na, szépen előbújt a kisnyilas stílus a komcsi zsákból

2021. február 08. 15:05

Nincs kampány Romániában, így Fekete-Győr András jobb híján fenyegetőzik.

2021. február 08. 15:05
Dömötör Csaba
Facebook

„Na, szépen előbújt a kisnyilas stílus a komcsi zsákból. Nincs kampány Romániában, így Fekete-Győr András jobb híján fenyegetőzik. Főnöke földönfutóvá tenné a másként gondolkozókat, ő pedig ellehetetlenítené a jobboldaliakat.

Hetykén furcsa keménykedés egy olyan politikustól, a rendőrökre dobott füstgránátot is nyúltempóban tagadta le, és azóta is áldozatnak reszketi magát. A verbális keretlegénykedés helyett jobb lenne, ha először a saját tetteiért vállalná a felelősséget”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. február 08. 20:20
Kétharmaddal esetleg a fidesz kormány is félretehetné a demokráciát..bizonyára sokan támogatnánk..1919 óta elég sokat várt Magyarország arra,hogy végre magyar lehessen..Ezeknek nem való civilizált párbeszéd sem tisztességes bánásmód..tán végre ideje lenne..hiszen nyiltan fenyegetőznek..
Rocktoberi
2021. február 08. 18:41
Ezt a Fegyőrt szívesen pofán vágnám.
jord
2021. február 08. 17:56
Az lehetetlen hogy az erkölcsi magaslaton álló Fideszes politikusok, NER lovagok között bárkit is ilyen jelzővel lehetne illetni--------talán Rogán,Bayer, Bencsik, Mészáros, Garancsi Szijj, Gajdics,Kocsis, Jeszenszky,Gulyás,Hollik, Schmidt,stb,stb jöhet szóba
states
2021. február 08. 17:41
Az egész család feketöves komcsi múltra tekint vissza. Fegyőrünk esetében annyi változás azért van, hogy a feketeöv mellett most már barna is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!