Javaslat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökéhez

2021. február 09. 11:44

A rendkívüli helyzet rendkívüli összefogást és áldozatokat is követel, gesztusértékű volna a Kamarától, ha megtenné ezt a példátlan nehézségekkel szembenéző vállalkozók számára!

2021. február 09. 11:44
Cser-Palkovics András
Facebook

„Javaslat a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökéhez

Ma levélben fordultam Parragh László elnök úrhoz, mert úgy vélem, hogy a szolidaritás elve a gazdasági szereplők között is fontos érték. Elnök Urat arra kérem és biztatom, hogy a legnehezebb helyzetben lévő magyar vállalkozások, tehát a vendéglátói, turisztikai, edzőtermi, rendezvényszervezési és szállodai szolgáltatásokat nyújtó cégek számára engedjék el az idei kamarai regisztrációs díjat és a tagsági díjat. A rendkívüli helyzet rendkívüli összefogást és áldozatokat is követel, gesztusértékű volna a Kamarától, ha megtenné ezt a példátlan nehézségekkel szembenéző vállalkozók számára! Székesfehérvár Önkormányzata – kiegészítve az állami támogatásokat – mindent megtesz és meg is fog tenni mindent a helyi vállalkozások újraindításáért, szimbolikus és fontos lenne, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara immár nem csak javaslatokkal, hanem anyagi áldozatvállalással is csatlakozna ehhez a sokakat egyesítő célhoz!

Bízom benne, hogy meghallgatásra talál javaslatom.”

(Az önkormányzatok gazdasági autonómiájáról bővebben ide kattintva olvashat – a szerk.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adonyi29
2021. február 10. 12:08
Parragh elvtars merges lesz
XSXS
2021. február 10. 01:29
Cser-Palkovics otletet csak egy kicsit kell felturbozni. Itt az ideje megszuntetni a haracsot, azaz eltorolni az evenkenti regisztracios dijat. Minden kamara tartsa el magat az onkentes tagsaga altal befizetett osszegekbol.
graycivil
2021. február 09. 20:43
Kim Dzsong Un megsimogatta az aranyos kutyus buksiját...Mégsem olyan rossz ember ez a Kim! CsPA rendkívül jó fej, amikor semmitmondó gesztusokat kell tenni az ellenzék felé, de rögtön vérvonalas, bólogató NER-szolgává válik, ha valódi pénzről van szó. És úgy látom, inkább csak Parraghra van kihegyezve. Erre mondanám, hogy szitában tárolja az moralitás vizét. Ő a tipikus ember- pardon Janus - arcú fideszes.
furunkulus13
2021. február 09. 20:05
Jó a kezdeményezés Polgármester Úr! Ez a Parragh nevű niemand Orbán egyik nagy személyi tévedése!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!