Hadházy Ákos a legutolsó videójában bemutatta, hogy ne politizáljunk!

2021. február 23. 12:41

Odamegy feljelentgetni, pampogni egy elszegényedett kis faluba.

2021. február 23. 12:41
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Hadházy Ákos a legutolsó videójában bemutatta, hogy ne politizáljunk!

Talált egy falut és egy piacot és azon rugózik, hogy szerinte az a piac nem került 25 millió forintba – szólok – ez a legnagyobb problémája, ezt a fantasztikus, nemlétező csalást sikerült lelepleznie egy járvány közepén!

A videóban előkerül egy kedves, értelmes hölgy, a polgármester, aki elmondja, hogy a projekt még nincs befejezve.

Tehát még egyszer: 25 milliós támogatásról beszélünk, ami épp a beruházás közepén van és van már díszburkolat, pavilonok. Ez a “»képviselő« legnagyobb problémája!

Odamegy feljelentgetni, pampogni egy elszegényedett kis faluba, ahol a polgármester pályázott, épített nem milliárdokból, 25 millió forintból. Erre megérkezik a budapesti, milliós fizetésű Áki és elkezd okoskodni, hogy szerinte rozsdás a konténerwc, tényleg ezen pampog!...

A demagógia és a butaság csimboraszója csak ezután következik, azt mondja Ákos, hogy ezt a pénzt ő odaadná a tanároknak, meg a szegény gyerekeknek. Értik, értitek az uniós támogatást odaadná??? Ahol olyan szigorú elszámolás van, hogy egy szög árát se lehet másra fordítani, csak és kizárólag a projektre – ez esetben a piacépítésre, ő, a lötyö, odaadná a szegény gyerekeknek. Csak szólok, hogy pl. a kórházfelújításoknál, ami szintén uniós pénz, építhettek csilivili épületeket, de egy fillért se adhattak belőle az orvosoknak pl., mert ilyenek ezek az uniós projektek. Ákosunk ezt vagy nem tudja – az nagy baj, pláne hiszen magyaráz róla, vagy tudja, az még nagyobb baj, mert úgy magyaráz jólhangzó hülyeségeket, hogy tudja, hogy nem lehet.

Remélem, hogy nem kerülnek ilyen figurák soha hatalomba, mert az lehet még Gyurcsánynál is jobban fog fájni! Nem is tudom elképzelni”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. február 25. 22:38
,,Hadházy Ákos a legutolsó videójában bemutatta, hogy ne politizáljunk! ...A demagógia és a butaság csimborasszója csak ezután következik...,, - írja. Szóval butaság... Elárulom, hogy a képviselő úrnak ez a munkája. Ezért kapja a fizetését. Nem a politizálásért, hanem főleg a közpénz - és az uniós közpénz - felhasználásának az ellenőrzéséért. Szemben Önnel kedves Szerző. Ön itt tényleg csak a kliensi státuszát szolgálja meg, hogy a projektjeire közpénzt kapjon az államtól, hogy itt a Mandin bevételt csináljon magának, azért gyárt ocsmány, politikai előítélettel terhelt ,,dokumentumokat,,, olykor a butaság Csimborasszójára is felhágva.
Gombos
2021. február 24. 11:57
Ami még hasznos volt a videóban, hogy kiválóan elmagyarázta miért nem lehet egy alapítványból pénzt kivenni. Csak mert az is egy balibsi szólam hogy az alapítványokon keresztül lopja a fityesz a közpénzt.
elfújta az ellenszél
2021. február 23. 21:15
Nem véletlenül utálták ki minden pártból ezt a hörcsögképűt. És még jól járt ha nem egy sallerrel búcsúztatták. Most azért csatlakozott a Momóhoz, mert a szúnyogizmú Fegya részéről ilyen veszély nem fenyegeti
Pelso j.
2021. február 23. 20:38
Köszönetet kellene mondanod Hadházynak, hogy nem jóval nagyobb tételeket firtat. Egyébként, demagógiában még kezdő hozzátok képest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!