Folt takarja az üres zsákot

2021. február 24. 19:23

Párját ritkító szemfényvesztésben van része a magyar polgároknak. Politikai szerepjátszmában hamiskártyás játékos kínálja portékáit.

2021. február 24. 19:23
Csizmadia László
Magyar Hírlap

„Nevezzük Folt úrnak, aki már több ízben felfedte igazi természetét, mégis egyéni érdekekből követőkre talált. Bevallotta, hogy országunkat vezetve, mindent elk..t. Ez a cáfolhatatlan tény a kontraszelektált ellenzéki pártvezetők tetszését elnyerte, mert reménykednek abban, hogy náluk talán volt rosszabb is. A Soros György eszmeiségét követő tébolyda csatlakozott a végtelen egójú, vereséget el nem ismerő, zavarosan viselkedő, önmagát vezérnek kikiáltóhoz.

A magyarok országa azonban nem korlátozott képességű debilek gyülekezete. Hazánk polgárai hagyománytisztelők, amennyiben pozitív eseményekről van szó, és kiemelkedő polgártársaink, elődeink munkáját kell elismerni, méltatni. A böszmeségek császára foltként megtalálta zsákját. Csakhogy ez a zsák lyukas, és a belőle csordogáló szagos anyag környezeti ártalmakat okoz”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2021. február 24. 23:19
Igaza van ennek az álcivilnek.
Belakiss
2021. február 24. 20:14
"A magyarok országa azonban nem korlátozott képességű debilek gyülekezete. " Szerintem sem. De egy-két debil itt is akad, például Csizmadia László.
pemete jakab
2021. február 24. 19:50
"A magyarok országa azonban nem korlátozott képességű debilek gyülekezete." A választások közeledtével azonban a szavazók nagyon hasonlítanak egy efféle gyülekezethez: mert hát most dől el az ország sorsa... négyévenként eldől örökre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!