Az ideológia kizárólagossága

2021. február 06. 18:06

A jogállamiságra való hivatkozás mára amolyan politikai furkósbottá vált.

2021. február 06. 18:06
G. Fehér Péter
Magyar Hírlap

„Barack Obama volt amerikai elnök egy minapi interjúban nem győzte hangsúlyozni, hogy az új washingtoni adminisztráció elkötelezett a jogállamiság globális érvényre juttatásában, és ez szerinte az elnöksége alatt követett ideológiai áramlat folytonosságát jelenti.

A jogállamiságra való hivatkozás mára amolyan politikai furkósbottá vált minden olyan irányzattal szemben, amely nem követi a balliberális eszméket, ellenáll a tömeges illegális migrációnak, a kevert társadalom kialakításának, a keresztények üldözésének, a genderőrületnek, a hagyományok felszámolásának, a nemzeti identitás lebontásának.

Az egész katyvaszt ugyanúgy a valóságtól elzárva, íróasztal mellett találták ki, mint a kommunista ideológiát, a proletárdiktatúrát és a világforradalmat, amely szerint a munkásosztály csak erőszak útján kerülhet hatalomra.

És mit látunk manapság: az egész mintha megismétlődne, csak a terror megnevezése változott proletárdiktatúráról jogállamiságra, amelyhez kitalálói éppoly görcsösen ragaszkodnak, mint bolsevista elődeik a kommunista eszmékhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2021. február 07. 18:02
Úgy látszik, a helsinki bizottság és a tasz ideküldte néhány aktivistáját.
Európai téridő
2021. február 07. 15:54
"a terror megnevezése változott proletárdiktatúráról jogállamiságra, amelyhez kitalálói éppoly görcsösen ragaszkodnak, mint bolsevista elődeik a kommunista eszmékhez." - az internáci hülyelvtársak uszuló csicskái is csak "apróságokba" tudnak belekötni, hogy erről a meglátásról eltereljék a figyelmet.
Bitrex®
2021. február 06. 20:57
Dehogynem, csak az első kísérlet kudarcot vallott, most próbálkoznak a globális, határok nélküli multikulti katyvasszal. Világ népei egyesüljetek, világ proletárjai helyett.
Palepoli
2021. február 06. 20:51
A jogállamra hivatkozás egy egész világot uralni, a szabadságot eltörölni akaró militáns és szektás álvallás lett, a maga inkvizítoraival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!