Aljasnak tartom, hogy sokan azon viccelődnek, hogy Szél Bernadett levágatta a haját

2021. február 19. 12:37

Nagyon kérek mindenkit, aki kicsit is normálisnak tartja magát, hogy ezt a body shaminget fejezze be!

2021. február 19. 12:37
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Rendkívül aljasnak tartom, hogy sokan azon viccelődnek, hogy Bernadett Szél levágatta a haját és hogy néz ki? Ha bármi tartalmi kifogás van a politikusnő tevékenységével kapcsolatban, akkor lehet kritizálni, de a haját, kinézetét, öltözködését csesztettni valakinek, nagyon infantilis!

Mondom ezt úgy, hogy engem is rengeteget csesztettek a kinézetemmel a kommentelők, amikor még blogoltam. Meguntam, azért nem blogolok többet. Csak itt, ahol tudom kontrollálni a kommenteket, máshol meg nem olvasok rólam szóló kommenteket.

Mert igen, megalázó, ha közéleti szerepet vállalsz és rondáznak. Természetesen tudod magadról, hogy nem vagy ronda, de akkor is rosszul esik. Tudod, hogy valószínűleg a rondázó kommenteket, három valóban ronda és magányos ember írja, de akkor is rossz olvasni.

Szóval, nagyon kérek mindenkit, aki kicsit is normálisnak tartja magát, hogy ezt a body shaminget fejezze be! Mert ez infantilis és debil viselkedés!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kronosz85
2021. február 20. 20:19
Hát, de tényleg rosszul áll neki a rövid haj... Mondjuk így csak leesett neki, hogy növeszteni kellene ismét. Bár ez lenne a legnagyobb gond vele..
Sulammit
2021. február 20. 14:01
Fruzsi! Te most kompenzálsz? Múltkor azt írtad, hogy Szél Bernadett az aljas, ami igaz is. Még nem kritizáltam a haját, de éppenséggel miért ne lehetne elmondani, a véleményünket róla? Ha szóba hoztad, akkor sokmindenkinek nem tetszik. Mondjuk nekem sem. Nem a rövidsége miatt, hanem a fazonja miatt. Pocsékul áll neki, mert pocsékul van levágva. Én a szép hosszúhajat szeretem, de ez ízlés kérdése. Azért ezzel az aljas szóval vigyázz!
misi53
2021. február 20. 13:27
Berni ihlette a gender wc - ket.
Anonymtalan
2021. február 20. 10:10
Nézd kedves Fruzsina! Amilyen az adjon Isten olyan a fogadj Isten! Amúgy meg legyünk realisták is: Szélnek tökmindegy milyen hosszú a haja ő akkor is rémes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!