A koronavírus-járvány alakulása szempontjából meghatározó hetek állnak előttünk

2021. február 21. 11:02

Három hónapnyi bezárkózás után, mára sokakban megfogalmazódott az ország újranyitásának igénye.

2021. február 21. 11:02
Kásler Miklós
Facebook

„A koronavírus-járvány alakulása szempontjából meghatározó hetek állnak előttünk. Portugália, Csehország vagy éppen Szlovákia már rendkívül nehéz helyzetbe kerültek a járvány harmadik hulláma, illetve a különböző vírusmutációk miatt. A szigorú korlátozások ellenére is emelkedő járványügyi adatok azonban hazánkban is figyelmeztető jelként szolgálnak.

Három hónapnyi bezárkózás után, mára sokakban megfogalmazódott az ország újranyitásának igénye. A lazítások elsődleges feltétele viszont a nagyarányú átoltottság. Ehhez immár öt, szakembereink által engedélyezett, koronavírus elleni vakcina áll rendelkezésre, amikből eddig több mint 700 ezer ember számára elegendő oltóanyag érkezett Magyarországra.

Most a legfontosabb, hogy őrizzük meg fegyelmezettségünket és bízzunk tudósaink, szakembereink döntéseiben a vakcinák tekintetében. A gazdasági és politikai érdekből történő hangulatkeltéssel szemben pedig éljünk az oltások lehetőségével”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. február 21. 17:43
Egész Európában nálunk nő a legnagyobb ütemben a fertőzöttek száma. https://444.hu/2021/02/21/egesz-europaban-nalunk-no-a-legnagyobb-utemben-a-fertozottek-szama
még fokozza
2021. február 21. 16:14
Brutálisan nő a fertőzöttek száma. Imádkozzunk!
darázs
2021. február 21. 15:10
tudtam hogy a virtuális valóságod megingathatatlan
VeJoLa
2021. február 21. 13:51
Térítsük vissza a tesztköltségét azoknak, akik átesettség-igazolásra jogosultak, tehát indokltan vizsgáltatták meg magukat! Így sokkal hamarabb igazolhatnánk az ország "nyájimmunitását"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!