A kaszinók hogyan lehetnek nyitva vírushelyzet alatt?

2021. február 18. 17:34

Miért veszélyesebb egy járványügyi szabályokat betartó kávézó vagy étterem egy kaszinónál?

2021. február 18. 17:34
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Mivel nem kaptam arra épeszű magyarázatot, hogy a kaszinók hogyan lehetnek nyitva vírushelyzet alatt úgy, hogy az éttermek és szállodák be van zárva újabb kérdéssel fordulok a kormányhoz.

Kásler Miklóstól a következőt kérdeztem:

Kérem Miniszter urat, mivel orvostudományi végzettséggel és tudással rendelkezik, hogy válaszolja meg nekem azt a kérdést, hogy egy zárt térben, ami emberek találkozási és szórakozási helyéül szolgál miért nem terjed a vírus? Miért veszélyesebb egy járványügyi szabályokat betartó kávézó vagy étterem egy kaszinónál a vírus terjedése szempontjából?

Remélem erre most már valódi választ kapunk, különben mindenki gondolhatja nyugodtan, hogy a kérdés megoldásához a kaszinók tulajdonosi szerkezete vezet”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2021. február 19. 14:03
Kedves Péter, tőled kicsit többet vártam volna... (nyilván a széles tömegek kicsit beugranak kaszinózni...)... Ne akarj mindenáron megfelelni...
rókabácsi
2021. február 19. 09:29
mert a kaszinóba egy szük réteg jár! és ugyanazok! a kévézóba meg rengeteg ember! és a fertőzés veszélye ezerszeres! de ezt te is tudod! mert annyira nem vagy barom! mint amilyen görény vagy!
reflex2
2021. február 18. 20:52
Mijé, mijé? Hát azé, hogy hagy hulljon a férgese hamarabb. Aki oda jár az úgyse az életért él, hanem a pénzért. Vagy nem?
Box Hill
2021. február 18. 20:00
Rulettezni lehet maszkban, vacsorázni viszont nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!