Térdeplő szabadság

2021. január 06. 15:12

A néma tűrés nem megoldás, mert attól csak szaporodnak a provokációk.

2021. január 06. 15:12
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Az untig ismert balliberális recept: tolj egy provokatív könyvet, szobrot, gesztust a konzervatív ellenfeled arcába, szólj előre, hogy az ellenfeled, akit náci bunkónak írsz le, majd elutasítja, esetleg ledarálja, széttöri, leköpi, amit az arcába toltál. Ha sikeresen kiváltod a kívánt reakciót – hiszen mindig akad, aki kijön a béketűrésből –, akkor büszkén mutass rá, hogy ugye milyen náci bunkók az ellenfeleid.

Ez történik most is. És sajnos a néma tűrés sem megoldás, mert attól csak szaporodnak a provokációk. Egyetlen reményünk a demokrácia. A többség, ha teheti, a normalitást választja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. január 06. 21:34
Emlékeztetőül a néma tűrések sorából: Nem kaphatott, méltó elismerést: - Horthy Miklós magyar kormányzó, - Mindszenty József magyar bíboros, hercegprímás, - Tormay Cécile magyar író, - Wass Albert magyar író, - Prohászka Ottokár magyar püspök, - Nyirő József magyar író, - Hóman Bálint magyar történész, - Donáth György kivégzett magyar jogász, politikus, országgyűlési képviselő Nem történt meg a német megszállás áldozatainak emlékmű felavatása, (de eltűrjük a szeméttelepet előtte).
szürkeSzarvas
2021. január 06. 17:32
Te sem türted Muosz titkárként a Nappali holdat,amikor az egész zsidó vircsaft a Csoórit basztatta vele-te is ővelük üvöltöttél,jellemtelen köpönyegforgató.
files32
2021. január 06. 17:08
Csuhások le-ereszkednek térdre imához.
Rasdi
2021. január 06. 16:51
de azért a primitív kormánypárti propaganda is kezd unalmassá válni. Amikor pl. a TV1 hírműsora van tele ilyennel. Zavaró, amikor ez a tulajdonképpeni "ellenpropaganda" is lemegy azok színvonalára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!