Mindenki, aki teheti, oltassa be magát!

2021. január 10. 20:07

Ennek a vírusnak a fele se tréfa.

2021. január 10. 20:07
Aradszki András
Érdi Hírek

„Istennek hála, már a gyógyulás útján járok. Hálás szívvel mondok köszönetet a családomnak; Dr. Merkely Béla rektor úrnak, Dr. Gál János úrnak, a SOTE Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika igazgatójának, a fiatal, okos és gyors döntéseket hozó orvosoknak, a kedves nővéreknek, gyógytornászoknak, a pszichológusnak, a munkatársaknak, akik szakszerűen gondoskodtak 50 napig rólam, hiszen nélkülük nem tudtam volna legyőzni ezt az alattomos és veszélyes vírust.

Hálás szívvel köszönöm Erdő Péter bíboros úrnak, Maklári István plébános atyának, Hajdu Ferenc vikárius úrnak, Illéssy Mátyás atyának, Mojzer György plébános únak, a Regina Mundi ciszerci apátság es Teréz anya nővéreinek, Szabó Gyula atyának, Szigeti atyának, Baki Ilona és dr. Literáty Zoltán református, valamint Labossa Péter evangélikus lelkipásztoroknak, a Mária Rádió munkatársainak; a KDNP és FIDESZ frakció tagjainak, a kedves munkatársaknak, minden jóbarátomnak, munkatársamnak, minden kedves ismerősömnek és a jószándékú embereknek, hogy imádkoztak, szorítottak gyógyulásomért. Isten áldását kérem életükre! Az orvosok most rehabilitációs intézetben fejezik be 50 napos intenzíven eltöltött gyógyításomat. Legyenek nagyon óvatosak, elővigyázatosak, mert ennek a vírusnak a fele se tréfa! Javaslom, hogy mindenki, aki teheti, oltassa be magát. Én pedig igyekszem mielőbb haza!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nori70
2021. január 10. 21:44
Igen, aki átesett ezen a betegségen, mind az oltásra buzdít. Aradszky Andrásnak meg sok erőt és türelmet kívánok a gyógyuláshoz!
Intel
2021. január 10. 21:20
Felháborító, hogy minden kommunikációs csatornán győzködik a lakosságot, hogy oltakozzon a koronavírus ellen miközben 1) nincs annyi vakcina, 2) még az egészségügyi dolgozók beoltásának logisztikai feladatait sem bírták megoldani (lásd élménybeszámolók), 3) a lakosság széles tömegei egyáltalán nem szerepelnek az oltási tervben (pl a nem "kritikus" foglalkozású (pl nem eü dolgozó), nem krónikus beteg 60 év alattiak akikből milliók vannak). A vírus nem kímél jobban egy 59 éves nagyjából egészséges villanyszerelőt mint egy 59 éves takarítónőt az öregotthonban. Előbbit nem oltják, utóbbit elvileg igen.
Sulammit
2021. január 10. 20:37
Örülök, hogy a gyógyulás útjára lépett, Aradszki Úr! Ismeretlenül is, sokat gondoltam Önre, vajon hogy bírja a szervezete ezt a hatalmas megterhelést. Nagyon hosszú volt ez az idő. Az imádság és a böjt természetes egy keresztény testvérért. Annak is örülök, hogy név szerint megköszönte.
Intel
2021. január 10. 20:16
Felháborító, hogy minden kommunikációs csatornán győzködik a lakosságot, hogy oltakozzon a koronavírus ellen miközben 1) nincs annyi vakcina, 2) még az egészségügyi dolgozók beoltásának logisztikai feladatait sem bírták megoldani (lásd élménybeszámolók), 3) a lakosság széles tömegei egyáltalán nem szerepelnek az oltási tervben (pl a nem "kritikus" foglalkozású (pl nem eü dolgozó), nem krónikus beteg 60 év alattiak akikből milliók vannak). A vírus nem kímél jobban egy 59 éves nagyjából egészséges villanyszerelőt mint egy 59 éves takarítónőt az öregotthonban. Előbbit nem oltják, utóbbit elvileg igen. Képviselő úr szuper hálás lehet a kezelésért de itt mi többiek mind elpusztulunk mert nem oltanak be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!