Minden innovatív javaslatnak helye van

2021. január 18. 14:13

Ez a Momentum feladata és szerepfelfogása a magyar közéletben: hogy tabukat döntsön, hogy innovatív javaslatokat tegyen.

2021. január 18. 14:13
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Azonnali.hu

„Ha pedig a járvány utáni időszakra tekintünk, van egy majdnem ugyanolyan fontos feladatunk is: minél hamarabb újra kell indítanunk a magyar gazdaságot. Mert ne feledjük, Magyarország egészségügyi és gazdasági válság közepén van: lassan egy éve teljesen leállt az ország, a kormánynak pedig nincsen pontos terve arra, hogy mikor indul újra az élet. A turizmusban és vendéglátásban dolgozók teljes bizonytalanságban próbálnak túlélni egyik napról a másikra – és egyelőre senki tudja, hogy mikor indulhat újra a gazdaság.

Ne legyenek illúzióink: a kormány által biztosított támogatások csak ideig-óráig gátolják meg a komolyabb tartalékokkal nem rendelkező vállalkozások végső összeomlását. Minden egyes nappal, amíg tolódik a gazdaság újranyitása, újabb és újabb emberek fogják elveszíteni a munkájukat. Ilyen helyzetekben minden innovatív javaslatnak helye van. Ez a Momentum feladata és szerepfelfogása a magyar közéletben: hogy tabukat döntsön, hogy innovatív javaslatokat tegyen, hogy jó nemzetközi gyakorlatokat honosítson meg. Nem csak a választók várják ezt tőlünk, mi is ezt várjuk el magunktól – és ebben soha nem fogunk változni.

Ezért javasolja azt a Momentum, hogy a kormány adjon mindenkinek százezer forintot, aki beoltatja magát, ezzel ugyanis három legyet ütünk egy csapásra: felpörgetjük a gazdaságot, segítünk a nehéz helyzetbe került honfitársaikon, és több ezer magyar életét mentjük meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ormányos csillós
2021. január 18. 18:02
hogy köpné szájba a Lendvai ildikó
Andilla
2021. január 18. 16:54
A gazdaság felpörgetésére innovatíve javasolhatta volna inkább azt is, hogy minden háztetőre szereljenek mini atomerőművet, kihasználandó az ingyenes napenergiát.
pollip
2021. január 18. 16:45
A kormány pénzét osztogatná a kisfiú, aki összegyurcsányozta magát a moslék koalícióval. Ez nem bántás, hiszen mind a két fogalmat ők vezették be a köztudatba.
Bitrex®
2021. január 18. 16:07
Te csak ne nagyon akarj sörözni (ami normális körökben 3-5 korsó) mert csak berúgnál. Te legfeljebb 0,2%-os radlert ihatsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!