Megveszlek kilóra! – Minden kiskapu valójában felhívás korrupcióra

2021. január 18. 22:05

Nyugodtan merek rosszmájú lenni.

2021. január 18. 22:05
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Igen Szolidaritás

„Megveszlek kilóra, nagyjából ez az üzenete annak a kormányzati bejelentésnek, miszerint a jövő évtől a 25 év alatti fiatalok jövedelme adómentes lesz. Állítólag az átlagkeresetig.

Nyugodtan merek rosszmájú lenni

Nyilván majd jönnek az értékhatár alóli kivételek is. Mondjuk, a szállodaiparban, ami gyakorlatilag NER-kézben van, és netán egyes nemzetgazdaságilag kiemelt cégek esetében. Például NER-es anyuci-apuci adott káeftéjében.

Nyugodtan merek rosszmájú lenni. Eddig is hasonlóképpen volt szinte minden fideszes »családbarát« intézkedés esetében. A módszer az, hogy meghirdetnek valami piszok hangzatosat, megspékelve egy halom speciális feltétellel, s minthogy ezekbe csak a fehér holló fér bele, ezért úgymond méltányossági, azaz különleges eljárásban odaadják a kedvezményt azoknak, és csak azoknak, akiknek »név szerint« akarják.

A valóság szerves része azonban az, hogy a Fidesz támogatottsága látványosan megzakkant a fiatal korosztályok soraiban, leginkább a 25 év alattiaknál. Márpedig ennek a 16-25 éves korosztálynak a bő egyharmada valamilyen jövedelemmel bír. No, ne gondoljunk feltétlenül rendszeres van itt minden zömmel fehér, szürke és fekete alkalmi bevételekre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. január 19. 16:37
Alighanem nincs is más választásod, mint a rosszmáj, kapintány!
fogas paduc
2021. január 19. 16:23
kedves Szanyi kapitány!,Rossz májú vagy. ld hep.chr. alc.
anna bolena
2021. január 19. 15:17
Savanyú a szőlő, Szanyi.
Gentry69
2021. január 19. 11:48
Valójában a Fidesz magasan vezet a fiatalok körében (is).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!