Megölték őket, csak mert zsidók voltak

2021. január 27. 12:06

Gyilkosaik legyenek átkozottak.

2021. január 27. 12:06
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nem mi döntünk megszületésünkről. Mi megérkezünk. Az általunk ismert világ legnagyszerűbb teremtései vagyunk. Emberek. Ilyenek meg olyanok. Milliárdnyi saját történet. Meg közös is. Ennek a közös történetnek vannak nagyszerű és vannak alávaló pillanatai, évei. Volt, hogy valakik úgy gondolták, embereket kell módszeresen ölni csak azért, mert ilyen vagy olyan a származásuk. Mert mondjuk zsidók. A holokauszt nemzetközi emléknapján merjen és tudjon fájni a szívünk, a lelkünk meggyilkolt embertársaink millióiért. Megölték őket, csak mert zsidók voltak. Gyilkosaik legyenek átkozottak. A halálba hurcoltak, taszítottak emléke legyen áldott, irántuk érzett fajdalmunk soha nem fog elmúlni.”

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
benedek77
2021. január 28. 09:51
És te kiknek a villájában laksz te fasz?:-)
bagira
2021. január 28. 04:14
A volt kormányfő meggazdagodása éles látlelete annak, hogy a rendszerváltás után miként szereztek szédületes vagyont az ifjú kommunisták. Ha vörös báró, akkor Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő meggazdagodása éles látlelete annak, hogy a rendszerváltás után miként szereztek szédületes vagyont az ifjú kommunisták. Bűncselekmények határát súroló tranzakciók, haverok és természetesen egy feleség, akinek édesanyja belépőkártyát jelentett a baloldali topmilliárdosok közé. Érdekes fénytörést ad a történteknek, hogy míg Gyurcsány folyamatosan fideszes oligarchákat emleget, csak az elmúlt négy esztendőben összesen több mint kétmilliárd forint osztalékot vett fel csak az Altusból – írja cikkében a Magyar Nemzet. Gyurcsány Ferenc cégbirodalmának alappillére első cége, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Részvénytársaság, amelyet 1992. november 10-én alapított. Gyurcsány a tízmillió forintos alaptőkével induló Altust – papíron – egy KISZ-es ismerősével hozta létre, ő maga hatvan-, Molnár Attila pedig negyvenszázalékos tulajdonos volt. Gyurcsány az Altushoz a kezdőtőkét akkori feleségének hozományából, egy Pécs környéki családi ház árából biztosította. https://www.delmagyar.hu/orszag-vilag/gyurcsany-az-allammal-kotott-uzleteken-gazdagodott-meg-6605489/
libbantkommunista
2021. január 28. 03:55
Gyurcsótányt a sátán teremtette.
bagira
2021. január 28. 03:51
Mi különbség van a zsidókat legyilkoló nácik és magyar népet irtó kommunisták közt , semmi .Egy tőről fakadt. Kommunizmus kisöccse a nácizmus . Ferkó nem tudja elhatárolni magát hiába mutogat másokra , gyilkos Kádár kommunista rendszer kiszolgálója volt , még hozzá magas körökben. Most is családi kapocs fűzi hozzá velük él zsidó családtól elrabolt vagyonban . Önerőből egy tetőcserepet nem vett, de a kommunista kapcsolatok révén milliárdos lett az egykori proliból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!