KGBéla, Gyöngyösi-féle lista zsidókról, nemrég egy afrikai magánrepülős túra jobbikosoknak

2021. január 21. 22:50

Nocsak, Kunhalmi akkor még nem volt olyan elnéző, mint manapság.

2021. január 21. 22:50
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„KGBéla, Gyöngyösi-féle lista zsidókról, nemrég egy afrikai magánrepülős túra jobbikosoknak a titkos orosz kapcsolattal, korábban meg ez.

Nocsak, Kunhalmi akkor még nem volt olyan elnéző, mint manapság. Nem én mondtam”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. január 22. 20:18
kgbéla, a kretén anyád az, te idióta kocsis.
zsoltkom2
2021. január 22. 07:43
Máté egy nyűgös gyerek. Még mindig nem nőtt fel az esze... még csak odáig, hogy de az apukájáé nagyobb.
Moslékzabáló
2021. január 22. 04:47
És? Nem teljesen mindegy? Minden normális ember tudja, hogy a komcsik és a libernyákok holnaptól újra habzó szájjal, hörögve, rendkívül hitelesen felháborodva fogják nácizni, fasisztázni, antiszemitázni és rasszistázni a Jobbikot, ők pedig ugyanilyen vehemenciával zsidózzák, hazaárulózzák, tolvajozzák a komcsikat és libernyákokat, ha valamelyik közvélemény-kutató kimutatja, hogy ezzel eggyel több szavazatot szerezhetnek, mint a mostani összeborulásukkal.
Orange79
2021. január 22. 00:00
Valtoznak az idok... Egzisztencialis okokbol a szociknak letkerdes, hogy felkapaszkodjanak a kozos listara barkivel egyutt, kulonben Agica is mehetne az Auchan-ba penztarosnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!