Így tiltakozok a túlzott lezárások ellen

2021. január 22. 22:01

Feljelentem magam a Mi Hazánk által ma meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében.

2021. január 22. 22:01
Dúró Dóra
Facebook

„Feljelentem magam a Mi Hazánk által ma meghirdetett polgári engedetlenségi mozgalom keretében, hogy így tiltakozzak a túlzott lezárások ellen. Észszerűtlen, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekeit, ezért ma szándékosan megszegtem a kijárási tilalmat este 8 óra után, lakóhelyem egy km-es körzetében futottam. Négy gyermekem van, a munkaidőmön kívül igyekszem minél többet velük lenni: délutánonként együtt tanulunk, játszunk, különórákra visszük őket, vacsorázunk, mesélünk, és lefekszenek. Mire végzek a velük kapcsolatos teendőkkel, bizony bőven nyolc óra után járunk, így csak ilyenkor tudok például sportolni is. Ha kutyát sétáltatni lehet késő este, akkor talán kisgyermekes szülőként futni is. Jelentkezzen, akinek veszélyeztettem az egészségét!

Lemondok mentelmi jogomról, hiszen a Mi Hazánk egyetlen pártként megszüntetné ezt az elavult jogintézményt, mert mi komolyan gondoljuk a törvények előtti egyenlőséget. De a munkához való alkotmányos jogot is, ezért támogatjuk a kis- és középvállalkozásokat vendéglátóhelyeik újranyitásában is, ezért vállalok szolidaritást a lázadó vendéglátósokkal e saját polgári engedetlenségemmel, illetve kész vagyok fogyasztani a megnyitást vállaló vendéglátóhelyeken is, ahol egyszerre így sem tartózkodna több ember, mint pl. egy átlagos élelmiszerüzletben, nem beszélve a plázákról, ahol akár több ezer ember van egyszerre jelen.

Az uszodák és edzőtermek megnyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk Mozgalom, a lezárásellenes párt, valamint a hónapok óta többnyire szünetelő testnevelésórák újraindítását, hiszen a mindennapos testnevelésre most nagyobb szükség volna az immunrendszer erősítése érdekében, mint máskor. A késő esti futás tiltása ugyanolyan kontraproduktív, mint a 19 órai boltzár, mely miatt csak összezsúfolódnak a vásárlók.

A túlzott lezárások elleni tiltakozást a mihazank.hu/lezarasellen oldalon lehet aláírni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. január 24. 09:35
Dóra! EZT NEM KELLETT VOLNA! Azért az nagyon megerőszakolt kép hogy egy 4 gyermekes édesanya a mínusz 5-10 fokban este után egyedül -vagy csoportosan- meg "futni"... Ez még az ál-liberálbolsik hazudozásainak és kín-rímes izzadságszagú magyarázkodásaiknak is rettenetesebbre sekeredet... Dóra! Ne akarj rosszabb lenni mint a hazug ál-liberálisbolsik!...
kishegyi
2021. január 24. 06:13
Nem kell bedőlni ám Dórika populista akcióinak. A végletekig kitartott a Jobbik mellett, régen elfordultak más irányba, ő még mindig ott maradt. A férje is állandóan a Fidesz ellen agitál a kerületében. Dórika hajnali ötkor mehet futni, közben férjemuram készítse a gyerekeket oviba, suliba. Probléma megoldva.
kishegyi
2021. január 24. 06:05
De ha többen gondolkodnak ugyanígy, egymás mellett elfutva, hosszabb ideig körözve, stb, a keskeny nyomvonalon óhatatlanul közel kerülve a másikhoz. Vagy ami hetek óta megy a Kékestetőn... sajnos nem lehet, valahogy ki kell bírni...
bagira
2021. január 24. 05:31
Jobbikból leszakadt ballibsi sejt a ,,mi hazánk mozgalom,, . Alakul már hogy merre tartanak ,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!