Gyurcsányék pert veszítettek

2021. január 13. 18:31

A brüsszeli pénzcsapokból valahogy mindig csorog valami az Apró-villába.

2021. január 13. 18:31
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„A Gyurcsányék biznisze, vagyis az Altus azon akadt ki, hogy Deutsch Tamás rámutatott: a családi cég uniós forrásokhoz jutott, majd 80 milliós kölcsönt adott a költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csabának. Csakhogy épp ez történt.

A brüsszeli pénzcsapokból valahogy mindig csorog valami az Apró-villába.

Gyurcsányné Klára a Magyarországot lejárató és a járvány elleni védekezést támadó halálkampányát is uniós pénzből fizette java részben.

Kérdés, hogy Gyurcsányék mit ígértek  a külföldi pénzért cserébe?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. január 14. 16:38
a kuria itélete /meglepö,hogy az igazság pártjára ált/ is megerösit abban ,hogy a magyar biroságok korruptak a szoclib bünösök érdekében,kásd az elsö majd másodfoku biroi itéletett. tehát nyugodtan ki lehet jelenteni,hogy a magyar biroi kar legalább 80%.a a szoclibek LEÁNY VÁLLALATA.
Pierre
2021. január 14. 12:13
ekozben: A Hír TV Informátor című "oknyomozó" műsora helyreigazította magát, miszerint 60 lakás helyett valójában nullát vett el Pikó András. https://telex.hu/belfold/2021/01/13/piko-andras-helyreigazitas-hir-tv
Armageddon
2021. január 14. 06:11
Szerdán közölt helyreigazítást a Hír TV arról, hogy habár korábban azt állították Informátor című műsorukban, hogy Pikó András 60 közszolgálati lakást vett el a járvány ellen küzdőktől. A valóság ezzel szemben az, hogy egyetlen egészségügyi dolgozótól, tűzoltótól, rendőrtől sem került elvételre egyetlen lakás sem, tekintettel arra, hogy a VIII. kerületben üres, nem lakott, nem használt lakások átminősítéséről született döntés. Az Informátor eredeti cikke tavaly májusban jelent meg Kifogásolható döntéseket hoznak a baloldali polgármesterek címmel. Ahogy azt a helyreigazítást kiszúró 444 kiemelte, 2018-ban és 2019-ben a Hír TV veszítette el messze a legtöbb helyreigazítási pert."
formaegy
2021. január 13. 21:52
"Kérdés, hogy Gyurcsányék mit ígértek a külföldi pénzért cserébe?" Magyarország, a magyar emberek teljes megsemmisítését! Éppen az vár a magyar emberekre, mint Romániában, Ukrajnában! Ezt megtetézve, hogy nyugatról ideszállítják a merkelcsordát, itt a magyar embereket földönfutóvá teszik - Gyurcsány szavai!!!!!!!!!!!!!! - listázva vannak akik ki lesznek rúgva a munkahelyükről - Fekete-Győr!!!!!! - és a merkelcsordának kiosszák a házakat, és a még megmaradt mindenüktől megfosztott dolgozó magyar emberekkel eltartatják a gyilkos nyugat mocskát!!!!!!!!!!!! Na ez várható a rühes hazaáruló részeges Gyurcsány házaspártól! Ezt már bizonyították keletre, most még aljasabbul, M.o. teljes megsemmisítését ígérték meg a gyilkos nyugatnak! M.o. a gyilkos nyugat pöcegödre, szemétdombjává válik! Ez a cél a ballibeseknél a részeges hazaáruló Gyurcsány házaspár vezetésével!!!!!!!!!!! Miért is adna másért 18 millió Ft.-ot éppen Gyurcsánynénak az EU kampányra?!!!!!!!!!!!!!! Ők már bizonyítottak keletre, hogyan kell M.o.-ot, a magyar embereket taposni!!!!!!!!!!!!!!! A nyugatnak biztos, 1000%-os Magyarország ellenes ember kell! A mindig is hazaáruló mocskos Gyurcsány házaspárban maximálisan megtalálta! Ugye milyen demokratikus????? Ezért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!