Első alkalommal törtek be a Capitolium épületébe

2021. január 07. 17:10

Ez elfogadhatatlan, a demokrácia értékeinek semmibe vételét jelenti.

2021. január 07. 17:10
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Az Amerikai Egyesült Államok történelmében első alkalommal törtek be a Capitolium épületébe azért, hogy az elnökválasztás eredményét megváltoztassák.

Ez elfogadhatatlan, a demokrácia értékeinek semmibe vételét jelenti. Semmilyen eszköz nem megengedett arra, hogy a választásokon kinyilvánított népakaratot megváltoztassák. Ilyen cselekményt csak olyanok követnek el, akik diktatúrát vagy legalábbis autoriter rendszert akarnak bevezetni.

Mi, magyar demokraták ???????????????? teljes mértékben szolidárisak vagyunk azokkal, akik az amerikai demokrácia történelmi értékeit védik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. január 08. 15:06
te igen aljas embernek, nönek meg pláne nem nevezhetö förmedvény: mit is csináltatok az mtvaa székháznál és a feltüzelt csöcseléketekkel együtt a magyar parlamentnél?
Tidal_wave
2021. január 08. 14:46
Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó között az a különbség, hogy még Kunhalmi hülye, mint egy pár gumicsizma, addig Bangóné sötét, mint egy nádudvari váza...
Biivisz
2021. január 08. 12:20
"Első alkalommal törtek be a Capitolium épületébe." Ezt se jól tudod - édes! (Mint a "fojtani" helyesírását.) Kb. 200 éve már megtörtént. Nézz utána !!! "... the Capitol was partially burned by the British on August 24, 1814, during the War of 1812." https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Capitol
kolozsv
2021. január 08. 12:18
Tessék mondani billegős, ütközős Ágika, TV-ben ajtónak rohanni demokrata? Fehéroroszországi választásokat megkérdőjelezni 80%-os eredménnyel demokrata? Szerintem tessék befogni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!