Cenzúramentes, magyar tulajdonú közösségi oldal

2021. január 10. 21:04

A cigánypecsenyét nem kell átkeresztelni bablevessé.

2021. január 10. 21:04
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Hogy az elején kezdjem: létrejött sokunk álma, a cenzúramentes, magyar tulajdonú közösségi oldal. Tényleg nincs cenzúra. Kipróbáltam. Természetesen Hitlert dicsőítő posztokat meg állatkínzást nem lehet, de azt ki is jelentették, hogy a Btk. és a hatályos magyar törvények irányelveit betartják, ám azon kívül mindenki azt csinál, amit akar. A cigánypecsenyét sem kell átkeresztelni bablevessé, és a gender előtt sincs nyüszítő térden csúszás. Bár minden kezdet nehéz. Egyik este alig tudtam belépni az oldalra, mert annyira akadozott a betöltés, aztán olvastam, hogy megtámadták a hekkerek, hatvanmillió támadást kellett blokkolni, amelyek elsősorban az USA-ból érkeztek.

»Közösségi oldalt indítottak HunDub néven, amit a Magyar Nemzet és más orbánista csicskalapok teljes erővel reklámoznak. Ez arra enged következtetni, hogy a fideszesek megint az adatainkra vadásznak.« (ezalényeg.hu.) »A Hundub előnye, hogy nincs rajta reklám, zavartanul lehet rajta szörfözni. Viszont tartalom sincs, és számítógépen kívül csak Androidon elérhető. […] Csak az emberek hiányában a kutyát nem érdekli, hogy ki mit gondol a világról, az adminisztrátorokon kívül senki sem fogja elolvasni.« Így gúnyolódik az Index – amiből azóta lett másik.

Kedves haladó szellemű marha! Ha regisztrálsz egy közösségi oldalra – bármelyikre –, először az üres felületet látod. Ha nincs ismerősöd, nem vagy tagja csoportnak, nem követsz pártokat, filmeket, zenekarokat és kutyás oldalakat, akkor a csodálatos Facebookon se látsz semmit. Hogy lehet ennyire hülye valaki?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
somgabor
2021. január 13. 15:41
A HunDub is cenzúráz. Háromszor törölték azt a cikkemet amit arról írtam, hogy Jeszenszky Zsolt a Politikai Hobbistában figyelmeztet mindenkit, hogy nem lehet bízni a HunDub-ban.
PPK
2021. január 11. 00:59
Tudom az ellenség írta, de: https://24.hu/belfold/2020/12/31/hundub-facebook/ Egy "magunkfajta" is rákérdezett, nem kapott választ... Deha tisztességes vállalkozás lenne, akkor is reménytelen.
civis72
2021. január 10. 23:36
az Index azóta fenn van a Hundub-on https://hundub.com/393f46151de3d7ca56f1b79f94c17d8e?
Robur
2021. január 10. 23:21
Tehát akkor mégis van cenzúra, selejt punk. Mit fog a sok nácifasiszta hívetek szólni, hogy nem lehet Hitlert dicsőíteni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!