Az igazság a nemváltó tinilányokról, amit a Szilícium-völgy el akar hallgatni

2021. január 11. 10:16

A transzlobbi talán még mindig csak viccelni próbál, csak sokan komolyan veszik?

2021. január 11. 10:16
Ódor János László
Kontra

Ha plasztikusan, hatásosan be szeretnéd mutatni az álszent liberális agyrémség esszenciáját, mi lenne az?

Az én képzeletbeli dobogómon természetesen mindenképpen ott lenne a Ferencvárosban kiállítandó térdepelő, szivárványszínű amerikai szabadságszobor a Black Lives Matter-mozgalom apropóján – de mutatok talán még kifejezőbbet, és még szomorúbbat.

Mert előbbin személy szerint azért jókat tudok röhögni, de bizonytalan, elméjükben és testükben meghasonlott, MEGVEZETETT, életük végéig megcsonkított gyereklányokon – aktív szülőként főleg – már kevésbé.

Ugyanis a dobogó másik helyének várományosa nálam Abigail Shrier, a Wall Street Journal szerzőjének legújabb könyvén kirobbant tagadás- és megtagadáshullám.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2021. január 11. 13:40
És ez a népség félti a "populistáktól" az emberiséget. Akit az anyaméhben nem tudnak elpusztítani, azt legalább tinikorban megcsonkítják. Gondoljunk bele: miközben a reakciós, tradícionalista csaj az első randira készül, a példásan progresszív lá... izé, lény melle a kukában landol. Mindezt önként, dalolva, hisz tudjuk, az egyén szabadsága mindenek felett! Több mint gusztustalan.
Naumov
2021. január 11. 10:41
Hja, erről szegény Bruce aka Caitlyn Jenner egykori olimpikon beszélhetne hosszasan Már ha a "független" médiában mikrofon elé engednék amióta megbánta hogy nővé változtatta magát De csak addig engedték amíg azt promózta hogy ez milyen fasza dolog Azóta nem igazán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!