A Fidesz nincs többé középen

2021. január 13. 15:07

Jobb szélen van. Vele szemben a teljes ellenzék. Ennyi.

2021. január 13. 15:07
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Orbán hatalmi rendszerének véget jelenti, hogy ledőlt a centrális erőtér. A Fidesz nincs többé közepén. Jobb szélen van. Vele szemben a teljes ellenzék. Ennyi. 
2022-ben közösen fogunk kormányt váltani. Jobbközéptől balközepéig együtt, az ellenzék. 
Ez a kormányváltó erő. 
Jól fogjuk csinálni.
A győzelem után együtt fogunk kormányozni. 
Felelősen. Okosan. Igazságosan. 
Hazafias, európai kormánya lesz Magyarországnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. január 15. 05:09
a_fidesz_nincs_tobbe_kozepen Ami középen van az a Gréczy kivert fütyikéje.
Bájron
2021. január 14. 05:03
Feri jó lenne ha tanulnál,hogy mész neki a választásnak,a szerény érettségi vizsgáiddal???????
Tanner
2021. január 14. 01:12
Fletó álmodik! Ha megvalósulna akkor Ő lenne a vezető ( mint a villamoson ) mögötte állnának emberek (?) és a ki nem áll az ül - szó szerint.
vinyó57
2021. január 13. 23:09
Kedves Feri ! Most van egy igazán hazafias európai kormánya Magyarországnak. Ez tény. Mivel itt ebben az országban olyan mély ellentét és szakadék van a centrális erőtér és a moslék-koalició között amely teljesen kizárja azt hogy a DK hazafias lehessen....Tűz és viz a hazafiságba nem fér bele az az ultraliberális----soros-zsoldos---bolsevik irányvonal ami biztosan elárasztaná ezt az országot is az iszlámhordával .... " A középkorban senki nem számított arra hogy jön az inkvizíció " ( monthy python ) Mi az ország nagyobbik része számítunk arra hogy a bolsi "hazafias" népfront újra ki akarja rabolni az országot esélyetek sincs hiába van ez a szómágia minden nap..... Te vagy a garancia arra hogy soha nem nyerhettek , köszönjük Feri proszit....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!