A Black Lives Matter támogatása egy halálos történelmi hiba megismétlése

2021. január 20. 17:10

Sok zsidó, különösen Izraelben, barna vagy fekete bőrű. A fehérség azonban kevésbé szól a pigmentekről, mint az erőről.

2021. január 20. 17:10
Melanie Phillips
Jewish News Syndicate

„A 20. században progresszíven gondolkodó emberek ezrei támogatták a szovjet kommunizmust. Abban a hitben, hogy ez az ideológia a kulcsa a jobb világnak, nem voltak hajlandók elismerni a szörnyű sztálini visszaéléseket, amikben milliók haltak éhen, mosták ki az agyukat, vagy ölték meg őket. A mai haladók hasonló módon viselkednek a civilizált értékek újabb támadására reagálva, amelyet a szovjet kommunizmussal megegyező gyökerű ideológia nevében követtek el. És csakúgy, mint a múlt században, a pompomlányok rettentő sokasága zsidó.

Amerikában és Nagy-Britanniában a zsidó vezetők és a közösségi csoportok elsöprő mértékben támogatják a BLM-mozgalmat. Mivel a zsidók szenvedtek a diszkriminációtól és a társadalmi elidegenedéstől, kötelességüknek érzik szolidaritásukat kifejezni a fekete emberekkel, akik szerintük hasonló nehézségekkel küzdenek.

De a BLM, amely George Floyd tavaly májusi halála után egy rendőr térde alól indult útnak, nem a tisztesség és a tolerancia előmozdításáról szól. Ehelyett egy nihilista, erőszakos, forradalmi mozgalom, amely elkötelezte magát a rendőrség javíthatatlanul rasszista intézményként történő felszámolása, a börtönök bezárása, a család elpusztítása és a fehér kapitalista társadalom megdöntése mellett. Ráadásul sok vezetője fehér.

Kétségtelen, hogy a feketék bigottságot tapasztalnak, és vannak rasszista rendőrök. De a rendőrök jelentős része maga is fekete; a rendőrség őrizetében meggyilkolt emberek többsége fehér; és a legtöbb meggyilkolt feketét más feketék ölik meg. Ráadásul a BLM által a fehér társadalom rasszistának való bélyegzése maga is rasszista cselekedet, mivel egy egész etnikai csoportot rossznak minősít. A progresszív emberek mégis belevágtak ebbe a rosszindulatú programba.

A BLM-mozgalom nevében a bandita tömegek, köztük az »antifasiszta« Antifa támogatói, sok városban sokkoló erőszaknak vetették alá a nyilvánosságot az elmúlt három hónapban. Az ilyen helyeken a demokratikus közigazgatás hagyta, hogy ez megtörténjen, anélkül, hogy a rendbontók ellen fellépnének, néha még a rendőrök anyagi támogatását is megvágva.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. január 21. 17:34
Azt még értem, hogy Szerző szerint olyan ideológiák és mozgalmak nem kívánatosak, melyek erőszakba torkollnak, mint a ,,sztálinizmus,, vagy a BLM - Hogy miért csak a baloldaliak jöttek elő neki, rejtély, hiszen van ebben a műfajban - rosszul végződő fejleményekkel -jobboldaliak is bőven. Ott volt a nácizmus, meg a mostani Trumpista attak is... Talán ha eszébe jutnak ezek, rájön, hogy forradalmak azért nem eszmék miatt törnek ki, zavargások meg pláne nem. Mindegy. Ez már az ő baja. De hogy jöttek ide a zsidók!?
annamanna
2021. január 21. 02:06
Azért támogatják, mert similis simili gaudet. Mit látunk mi: felforgatást, randalírozást, káoszt, fosztogatást, gyújtogatást, lincselést, a múlt eltörlését-átírását, ajvékolást, önsajnálattal takarózó agressziót, törzsi tudatot, teljesítmény nélküli követelőzést. Mit látnak a zsidók: hozzájuk hasonlókat.
fatman
2021. január 20. 23:24
még mindig vannak a zsidók közt intelligens és korrekt emberek...
AGab
2021. január 20. 22:08
Mindig nagy élmény zsidók szájából ilyen értelmes érvelést hallani. (Kicsit lehetne gyakoribb, de nem akarok elégedetlenkedni ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!