Totális identitásvesztés és személyiségtorzulás

2020. december 03. 10:34

A Fidesz kommunikációs stratégiájának atyja jó pénzért adott tanácsokat homofób, antiszemita kampányokhoz.

2020. december 03. 10:34
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Hogy mi jár a fejemben? Hát Jörg Haider, az osztrák szélsőjobboldali párt homfób, idegengyűlölő, rasszista, Európaellenes, rendpárti elnöke, aki egész karrierjét a szexuális és nemzeti kisebbségek és bevándorlók elleni uszításra, a gyűlölet szítására építette, és aki miután egy melegbárban részegre itta magát beült az autójába és az előírt 70 helyett 140km/h sebességgel, a vérében 1.8 százalékos alkoholszinttel egy fának rohant és szörnyethalt. És eszembe jut  Strache, aki korábban éppen Haidert taszította le a pártelnöki székből, akit viszont egy ibizai villában egy magát orosz milliárdosnak kiadó nővel folytatott, és videóra vett beszélgetés buktatott le, amelyben többek között arról beszélt, hogy olyan médiabirodalomra vágyik, amilyet Orbán Viktor épített ki magának Magyarországon, és ehhez szerette volna megnyerni az álmilliárdosnő támogatását.

És erről A. Finckelstein, a Fidesz kommunikációs startégiájának atyja jut eszembe, aki rendszeresen adott jó pénzért tanácsokat homofób, antiszemita, idegengyűlölő kampányokhoz, miközben ő maga zsidószármazású volt, és férfi partnerével élt együtt és boldog családi harmóniában nevelték örökbefogadott gyermekeiket. Ők mind annak a szellemi és politikai közösségnek a meghatározó alakjai voltak, amelyhez a fidesz is tartozik. És amely legfontosabb jellemzője a cinizmus, gyűlöletkeltés, a képmutatás, a hazugság és a magánéleti és a nyilvánosan képviselt politikai értékrend közötti átjárhatatlan szakadék miatti totális identitásvesztés és személyiségtorzulás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. december 03. 23:35
Egy ilyen hozzászólás megírása közben soronként, vagy bekezdésenként cseréled a TENA Lady-t, legalább a szaghatás távoltartása miatt?
Biivisz
2020. december 03. 21:39
"TOTÁLIS IDENTITÁSVESZTÉS ÉS SZEMÉLYISÉGTORZULÁS" Igen Marika, el kell ismernem, így van ez! Sajnálatos, de - mint külső szemlélő - meg kell erősítenem! A legrosszabb - Marika -, hogy ez azonnal - az első pillanatban, ahogy az ember reád emeli a tekintetét - látszik is.
tevevanegypupu
2020. december 03. 19:24
Mérhetetlenül aljas és képmutató, ahogy ez a nő Haiderről beszél..gondolom tudhatja, mi történt a alóságban..Paul Lendvai az ávhs szökevény nyilván beszámolt róla a rokonszenves Vásárhelyi családnak..nyilván elfelejtette már Rajk László paksi halászkunyhós történetét a Tito ügynökeivel..
Európai téridő
2020. december 03. 19:06
Hová jutott? At eszdbe, Marcsika? Na, ne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!