Oltassák be magukat!

2020. december 24. 14:42

Nem az oltástól kell félni, hanem koronavírustól!

2020. december 24. 14:42
Falus András
Facebook

„A koronavírus elleni Pfizer féle védőoltás egy korszerű mRNS típusú védőoltás, mely nem tartalmaz élő, gyengített vagy elölt vírust. A vírus RNS-ének egy rövid szakaszát tartalmazza, mely szervezetünkbe jutva velünk termelteti azt a tüskefehérjét, mely a vírus fehérjeburkának része, és amely ellen így a szervezetünk ellenanyagot termel. Ez az ellenanyag képes meggátolni a koronavírus sejtjeinkbe jutását, azaz a megfertőződésünket, megbetegedésünket.

Az oltás mintegy 95%-ban eredményez védettséget e gyakran halálos betegséggel ellen. Tudjuk, hogy közeli és távoli ismerősöket, barátokat munkatársakat veszítettünk már el. A védőoltással kapcsolatban számos félrevezető, nemegyszer hazug, elbizonytalanító hír, többségében álhír kelt szárnyra.

Az igazság az, hogy a koronavírus betegségnek halálos és ezen kívül hosszútávú szövődményeket is okozó veszélye van, ezzel szemben az oltás igen ritkán (százezerből 1) okoz allergiás reakciót. Emiatt kell az oltás után 15 percet az oltóhelyen maradni. Természetesen új szerről van szó, de az ilyen típusú védőoltások nyomán hosszú távon sem várható más reakció.

Ezért javasoljuk, hogy oltassák be magukat. Nem az oltástól kell félni, hanem koronavírustól!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diós guba
2020. december 26. 23:30
Elvileg racionalitás korában élünk.Hát ennyi a maximum kortársaim.
LAW AND ORDER
2020. december 26. 17:39
Hű, de oltáspárti ez az engedély nélküli sorosista kuruzsló...!!!
Harangláb
2020. december 25. 20:34
Jobb volna ha arra bíztatná a dékásokat, legyenek hithű kormányellenesek, és bojkottálják az oltás beadatását! :)
Kriszta67
2020. december 25. 14:30
Nekem inkább ivermectint adjatok! https://www.tenyek-tevhitek.hu/influenza-oltastol-narkolepszia-mit-usztunk-meg-tanulsag-a-jovore.htm Az ügynek természetesen nincsenek felelősei, a felelősség ilyen ügyekben kézen-közön elpárolog. Mindenki mossa kezeit, ő csak kifejlesztette, ő meg csak tesztelte, ő csak megvette, ő csak beadta, és az a sok icike-picike meg narkolepsziás lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!