Nemet mondunk az elmúlt harminc évre, és nem fogunk össze egyik tömbbel sem

2020. december 21. 10:29

Nyugodjanak meg, a mi listánk hozzáadott kommunistát nem tartalmaz!

2020. december 21. 10:29
Dúró Dóra
Facebook

„Végleges: egy listán indul a Jobbik Gyurcsánnyal

Hivatalossá vált, amit eddig is tudtunk, bár Jakab Péter még idén is tagadta: közös listán indul a Jobbik is Gyurcsány Ferenccel és az MSZP-vel. Korábban a Jobbik és az LMP is antikommunista pártként határozta meg magát, most pedig már azért dolgoznak, hogy a kommunisták utódpártjai visszajussanak a hatalomba. Vállalják persze, hogy nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat: az MSZP-nek volt rá 12 éve kormányon, és nem tette meg. Akkor miről beszélünk?

Van pofájuk azt is írni, hogy megtisztítják a közéletet a korrupciótól, mikor nokiás dobozokban csúsztatgatták a pénzt, jogerősen elítélt politikusbűnöző pályázik a közös jelölti címre, és továbbra is »tanácsokat adnak« nekik a Strabag Demokraták Szövetségének egykori meghatározó figurái. Addig már nem mertek elmenni, hogy elszámoltatást ígérjenek, mert azt velük kellene kezdeni. A Fidesz bűne, hogy ilyen figurák egyáltalán rajthoz állhatnak, parlamenti képviselők lehetnek.

A Mi Hazánk az egyetlen politikai erő, amely sem Gyurcsánnyal, sem Orbánnal nem köt szövetséget: mind a 106 választókerületben saját jelöltet állítunk, és önálló listán méretjük meg magunkat a 2022-es választásokon. Nemet mondunk az elmúlt harminc évre, és nem fogunk össze egyik tömbbel sem: továbbra is a saját utunkat járjuk, és őszintén foglalkozunk a magyarság valódi sorskérdéseivel. Nyugodjanak meg, a mi listánk hozzáadott kommunistát nem tartalmaz!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2020. december 22. 00:23
"Nemet mondunk az elmúlt harminc évre..., ...a mi listánk hozzáadott kommunistát nem tartalmaz!" A pártod vezetője is egy fogott, zavaros kommunista. Azt sem hiszem amit kérdez. Olvasni kellene egy kis Kuruczot. Ott már rég elvált a szar a májtól. A szar feljött a felszínre, mint rendesen szokott.
néhai Ch.Pilot
2020. december 21. 23:27
"Nemet mondunk az elmúlt harminc évre..., ...a mi listánk hozzáadott kommunistát nem tartalmaz!" A nagycs'cs's asszony hülyeséget beszél. Ha az elmúlt 30 évre nemet mond, mi marad? Az előtte levő 45. Az meg színtiszta kommunizmus volt. Abból akar építkezni? Akkor valóban nincs szükség "hozzáadott" kommunistára a listán, mert mindegyik jelölt az lesz.
illiberator
2020. december 21. 19:20
"Mi Hazánk az egyetlen politikai erő, amely sem Gyurcsánnyal, sem Orbánnal nem köt szövetséget ...... Hanem megnyerjük a választást" Vmi ilyet mondott Vona cica is mielőtt megindult a lejtőn.
simonvitéz
2020. december 21. 17:36
Dorát bírom. Az tény, hogy kicsit sokat maradt Vona mellett, de hát kellett a 4 gyerek mellé a további 4 év parlamenti fizu. Ezt azért meg lehet érteni. Ráadásul elég jó csaj, 4 gyerek után is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!