Két egymást szerető ember egy pár

2020. december 02. 17:38

Szájer ne a pártjától, hanem a meleg közösség tagjaitól kérjen bocsánatot.

2020. december 02. 17:38
Czeglédy Csaba
Czeglédy Csaba
Facebook

„Mondjuk ki már őszintén: Szájer József a fiúkat szereti.

Így van ez már valószínűleg serdülőkora óta. Ezt biztosan tudták róla a Fidesz vezetői, így Orbán Viktor is.

És nem, nem fertőzést kapott el, nem a nőkben csalódott, nem a neveltetése – és furcsa meséskönyvek olvasása – okozta a melegségét, így alakult, genetikailag.

Nagy szolgálatot tenne Szájer a magyar meleg közösségnek, ha most kiállna a nyilvánosság elé, és elmesélné, milyen megalázó volt számára évtizedeken át titkolózni, és amikor kellett hazudozni, kényszerből – a társadalmi elvárás miatt – házasodni, és milyen elviselnie, hogy saját párttársai/barátai a melegek elleni gyűlöletkeltéssel igyekeznek évek óta szavazatokat szerezni.

Szájer ne a pártjától, hanem a meleg közösség tagjaitól kérjen bocsánatot, mert cserbenhagyta őket!

Itt lenne végre az ideje annak, hogy a Fidesz befejezze a melegek támadását. Arányában közöttük is pont ugyanannyi saját neméhez vonzódó van, mint a társadalom egészében.

A Fidesz pedig vésse eszébe, hogy az Alaptörvényben foglaltak – amit történetesen pont a Szájer írt – ellenében a házasság nem csak férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösség.

Két egymást szerető ember egy pár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2020. december 05. 10:57
lelke mélyén még ez az aberrált szájer is tudta, hogy milyen egy normális társadalom. azok az elvek, amiket az alaptörvénybe leírt, továbbra is követendő normák. igen, még a deviánsok is tudják mi a normális, ezért nem merik felvállalni a saját devianciájukat!
Gullwing
2020. december 03. 12:18
Két egymást szerető ember egy pár Ezt jól vésd az eszedbe, és mikor a kóterben múlatod az időt emlékezz erre!
Ernie Pantuso
2020. december 03. 11:34
Czeglédi járatos lehet, Azért a börtönben őt is beavatták, afelől ne legyen kétségünk. Csak a Czeglédi egy rohadt tolvaj. És buzi.
EMM195
2020. december 03. 09:51
"Két egymást szerető ember egy pár" Ez most beismerés? Te is buzi vagy? Csak nem Gyurcsányi....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!