Kerüljön vissza a börtönbe a Deák téri gyilkosság gyanúsítottja

2020. december 18. 12:23

Vérlázítónak tartja a Mi Hazánk, hogy a bíróság máris szabadon engedte J. Marcellt

2020. december 18. 12:23
Dúró Dóra
Facebook

„Vérlázítónak tartja a Mi Hazánk, hogy a bíróság máris szabadon engedte J. Marcellt, aki a Deák téri gyilkosság egyik áldozatát a földön fekve rugdosta, miközben a magyar fiatal haldokolt. Kevesebb mint hét hónapot kellett csak börtönben töltenie, így míg az áldozatok családja a temetőben, az egyik elkövető otthon karácsonyozhat.

A jogalkotásban és a jogalkalmazásban is nagyobb szigorra van szükség a Mi Hazánk szerint: ilyen esetekben ki kellene zárni, hogy a jogerős ítélet megszületéséig szabadlábra lehessen helyezni az elkövetőket. A rendőrség és a bíróság azonban nem velük szemben, hanem a Mi Hazánk áldozatokra emlékező vezetőivel és szimpatizánsaival szemben jár el vasszigorral: fejenként százezres nagyságrendű bírságokat szabtak ki ránk azért, mert emlékezni mertünk a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt magyar fiatalokra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 19. 11:50
lehetőleg veled együtt egy cellába!
Akitlosz
2020. december 18. 20:31
Magyarország felvirágoztatásának a programja készen van már?
nempolitizálok
2020. december 18. 15:41
Csak gyilkosság, nem holokauszttagadás.
Selamat
2020. december 18. 14:34
Dórika, ha nem jöttél volna elő ezzel a valamikori Jobbikos "magyar" fiúval, amit te is szemem köptél a gyurcsányi összeborulással, maximálisan a véleményed mellé álltam volna. Ehelyett csak a magam veleménye marad: Azt kívánom, hogy rohadjon meg minden olyan bíró, vagy bárki más, aki rövid idő után akármilyen ürüggyel, de szabadlábra helyez egy gyilkost. Pláne egy olyan embertelen fajtát, mint ez is. És ha lenne bárhol egy petíció, amivel az ilyen igazságtalanságok ellen fel lehet lépni, kérem a címét, lelőhelyét. Mert ami elég, az elég! Ez így tovább nem mehet. Ha nem védenek meg minket azok, akiknek hivatalból ez a dolga, akkor majd megvédjük magunkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!