IKEA: Szégyelld magad, megint férfi voltál!

2020. december 01. 22:56

Újjáéledtek a '30-as évek: csak manapság a zsidó az éppen a férfi.

2020. december 01. 22:56
Ódor János László
Kontra

„Ha Tamási Áron multicég lett volna, a jól ismert idézet így szólna:

Azért születtünk a világra, hogy minden idegen országban belepofázzunk a helyiek életébe, dolgaiba, gondolataiba.

Mert persze jöhetünk mindig az iskolai bölcsességgel, hogy a vállalkozás egyetlen célja és küldetése a profit, és annak maximalizálása (szegény Milton Friedman még le merte írni őszintén) – de egyre nehezebben rakom össze a puzzle-t: most komolyan, ezt most kiszámolták, és az jött ki, hogy igen, ebből több lesz a nyereség? 

Nagyon fontos, hogy térítsünk, mert a profit nem elég. Vízió kell, küldetés és cél: nyomot, örökséget kell hagynunk ebben a világban. Így fogjuk jobbá tenni. Hol máshol, mint a leszakadt, ellenálló, fejlődő országokban - mint pl. Oroszországban vagy Magyarországon. Ki tudja, céges kihelyezett tréningeken hátha még Orbánra meg Putyinra is gondolnak erősen, ha nagy mértékű, kollektív gyűlölet-energiát szeretnének a felszínre hozni? Clooney ugyanis hasonlóan tett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. december 03. 16:30
Egyre inkább NŐ-SOVINISZTÁVÁ válik ez a világ.
Kompenzátor
2020. december 02. 12:37
"jöhetünk mindig az iskolai bölcsességgel, hogy a vállalkozás egyetlen célja és küldetése a profit, és annak maximalizálása" Ez egy ideje már nem igaz, elavult a paradigma. Cirka 10-15 éve a legtöbb multi vezetésébe bekerült pár megbízható progresszív-globalista káder, akik az addig is híresen agybomlott nyugati "vállalati kultúra" szerves részévé tették a libsizmust. Ez a Disney-től a Google-ön és Nike-n át a Coca-Cola-ig tisztán megfigyelhető. Pár éve eljutottak oda, hogy a profit másodrendűvé vált a progresszív-globalista propaganda sugárzása mögött, akár milliárd dolláros buktákat is bevállalnak a szent küldetés érdekében. Azt pl. csak értelmi fogyatékosok gondolhatnák komolyan, hogy a fizető netes hirdetők ill. a hirdetésekre klikkelgető közönség számának drasztikus csökkentése üzleti érdek a Google-nél vagy a Facebook-nál... És ennek az egésznek semmi köze valamiféle "örökség" hátrahagyásához, a káderek nem a saját szórakoztatásukra nyomják az ideológiai térítést, hanem központi utasításra. Nem Soros a piramis csúcsa, de az ő hálózata jól példázza hogy hogyan működik a dolog eggyel nagyobb szinten is. Ahogy a sok NGO Soros szócsöve, úgy közvetíti szinte a teljes nyugati cégvilág a 'deep state' irányítóinak üzeneteit.
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. december 02. 11:13
A férfiaknak semmi közük az erőszakhoz. Minden statisztika azt bizonyítja, hogy a nők önmagukat verik, erőszakolják és ölik.
darázs
2020. december 02. 08:36
Érdemes megnézni a filmecskét. "Újjáéledtek a '30-as évek: csak manapság a zsidó az éppen a férfi." annyit hozzátennék hogy a fehér férfi és a körzeti megbízott(párttitkár, tartótiszt stb.) a multi, a gázkamra pedig a PC nyilvánosság
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!