Gratulálunk, főpolgármester úr! Boldog Karácsonyt!

2020. december 19. 07:43

Karácsony 2 év alatt feléli az elmúlt 10 évben megspórolt tartalékokat, ezzel folytatva a Demszky-hagyományt.

2020. december 19. 07:43
Fidesz Budapest
Facebook

„Karácsony Gergely 2 év alatt feléli az elmúlt 10 évben megspórolt tartalékokat, ezzel folytatva a Demszky korszak hibás gazdaságpolitikáját – így összegezhető egy mondatban Budapest 2021. évi költségvetése. Egy év hatalomérzet után pedig az ellenzékkel való egyeztetésnek még a látszatára sem ad! 

A főpolgármester egy személyben, mindenfajta, az ellenzékkel történő egyeztetés nélkül döntött a főváros több száz milliárdos jövő évi büdzséjéről. Ezzel olyat tett, ami Budapest történetében még nem fordult elő. Pénteken 13 órára hívott minket magához, a legnagyobb, bár neki ellenzéki frakció képviselőit. Tíz perccel a kezdés előtt ugyan jelezte kollegáján keresztül, hogy késni fog, de aztán meg sem jelent! Végülis csak a főváros jövő évi pénzügyi kereteiről lett volna szó… Mi becsülettel készültünk, tucatnyi módosító indítványt tettünk. Megbeszéltük volna ezeket... Másfél óra után dolgavégezetlenül hazamentünk.

Késő délután értesülhettünk arról, hogy saját maga elfogadta a jövő évi költségvetés fő számait. Ráért volna februárban, a közgyűlés nyilvánossága előtt. De ez valamiért nem fėr bele Karácsony »demokráciafelfogásába«. Most kellett, az átlátható döntéshozatal és a nyilvánosság minimuma nélkül! Gratulálunk, főpolgármester úr! Boldog Karácsonyt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2020. december 20. 16:38
bezzeg fehéro.ban nem kell lezárni semmit, mert ott diktatura van és a virus is szót fogad :)
Coccothraustes
2020. december 20. 16:05
Ha London, Párizs, Stockholm vagy bármilyen európai főváros polgármestere diktatórikusan döntene a köz vagyonáról, másnap repülne!
Coccothraustes
2020. december 20. 16:01
Mit szól az EU a " karácsonyi" diktatúrához?
01234567890
2020. december 19. 17:25
12 000 millió az elektronikus jegyekre Tarlós idején, gratula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!