Érdemi változás csak egymás iránt felelősséget érző állampolgárok összefogásától várható

2020. december 27. 16:36

Ezen értékek politikai képviseletére alapítottuk meg év végén a Polgári Válasz mozgalmat.

2020. december 27. 16:36
Bencsik János
Facebook

„Az év végéhez közeledve számba vesszük a sikereket és mérföldköveket. Idén a legnagyobb nézettséget és legélesebb vitát ez a videó generálta.

A Dél-pesti Jahn Ferenc Kórházban forgatott riportom a silány minőségű kínai védőfelszerelésekről 2,8 millió ember üzenőfalán jelent meg, 1,8 millióan nézték meg, ötezer hozzászólást és 18 ezer megosztást produkált. A leleplező videó után a fideszes kötődésű főigazgató, Dr. Ralovich Zsolt feljelentést tett ellenem, legalábbis erről adott ki közleményt a kórház.

Úgy tűnik, ebben (is) hazudtak: 7 hónap elteltével, a mai nappal bezárólag SEMMILYEN ellenem szóló feljelentésről nem kaptam értesítést sem a rendőrségtől, sem más hivatalos szervtől.

A dél-pestiben dolgozó nővéreket, betegszállítókat, portásokat és biztonsági őröket a kórház vezetése megfenyegette, hogy ha bármilyen információt kiszivárogtatnak, azonnal elvesztik az állásukat. A gyanúba keveredett dolgozók felkutatására szabályos hajtóvadászatot indítottak. Öröm az ürömben, hogy az ügyet részletesen és alaposan feltáró újságíró díjat kapott azért az oknyomozásért, amely részben az általam közzétett anyagokra épül, és amely a második hullám előtt nyomás alá helyezte a döntéshozókat.

Hogy most milyen körülmények között kell helytállniuk az egészségügyi dolgozóknak Dél-Pesten és máshol az országban, arról csak közvetett értesüléseim vannak, ezek meglehetősen vegyes képet festenek. Abban viszont biztos vagyok, hogy érdemi változás csak bátor, egymás iránt felelősséget érző és cselekvő állampolgárok összefogásától várható. Ezen értékek politikai képviseletére alapítottuk meg év végén a Polgári Válasz mozgalmat.

2021-ben még több küzdelemre és kihívásra számítok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 30. 09:39
erre a válasz: innen is kizárunk!
zakar zoltán béla
2020. december 28. 10:34
Jellemkupacz
Tidal_wave
2020. december 28. 00:38
A Polgári Válasz élére Polgár Jenőt (alias Kolompár Sándor).
Vandor62
2020. december 27. 19:13
Vergődsz, Jani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!