Akinél még Gyurcsány is nagyvonalúbb, az …

2020. december 20. 16:42

Képletesen szólva, egy földön fekvő embert rugdosnak, mert nem okoz morális gondot nekik a lincselés.

2020. december 20. 16:42
Békés Bence
Kontra

„Természetesen ez egy fikció, nem mondott le a 444.hu főszerkesztője, sőt, egyre pofátlanabb módon tolják a képmutatást és a kettős mércét.

Szerdán megjelent cikkükben például a Szájer-ügyet igyekeznek melegen tartani, amire bizony nagyon is elfogadható indok számukra Soros György befektetésnek álcázott támogatása. Mert az biztos, hogy Soros rendkívül csalódott az elmúlt hetek eseményei miatt, ennek hangot is adott a nyilvánosság előtt.

Kidobott pénznek tűnik az a rengeteg támogatás és lobbitevékenység, amit a magyar és lengyel renitensek kicsinálásra költött.

Ezért a hazai szócsőveként funkcionáló 444.hu mindent megtesz, hogy csökkentse a kárt, megpróbáljon még sok-sok bőrt lehúzni a Szájer-ügyről. Mindezt annak ellenére, hogy az ügy főszereplője az összes politikai és emberi következményt önként vállalta. Tehát képletesen szólva, egy földön fekvő embert rugdosnak, mert nem okoz morális gondot nekik a lincselés.

Náluk még Gyurcsány is nagyvonalúbb volt, aki állítása szerint felhívta a Fidesz volt képviselőjét, hogy elmondja neki, a lemondásától és visszavonulásától kezdve már nem politikai ellenfelek többé.

És akinél még Gyurcsány is nagyvonalúbb, az …………..”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jozsef Lofasz
2020. december 21. 23:43
Orbán Vonának: Nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni https://pestisracok.hu/orban-vonanak-nem-en-szoktam-mas-ferfiak-szoknyaja-moge-bujni/
VeJoLa
2020. december 21. 10:43
"Gyurcsány ... szerint (Szájer) lemondásától és visszavonulásától kezdve már nem politikai ellenfelek többé" Szívből remélem, hogy SzJ ezt nem így látja. Kár, hogy a lejáratása eredményes volt. Jó diplomataként hasznosabb lehetett volna kint, mint haza-mea-culpázva.
01234567890
2020. december 20. 20:05
Mészáros Lőrinc 407 700 millió Ft-ot kuporgatott össze hivatalosan gázszerelőként 2010 óta. A bolygónk legnagyobb zsenije, neki kellene irányítania a kormányt.
matyi lúdas
2020. december 20. 19:28
https://i.imgur.com/bHtMhOY.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!