A BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel

2020. december 02. 11:25

Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai.

2020. december 02. 11:25
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A BKV nem köt buszbérleti szerződést a zavaros hátterű céggel, a BKV felszólítása nyomán a cég még kötbért is fizet a fővárosi vállalatnak. Az elrendelt vizsgálatok azt állapították meg, hogy a közbeszerzés során minden a jogszabályoknak megfelelően történt, a nyílt eljárásban a legolcsóbb ajánlat győzött, az Orbán-kormány törvénymódosítása miatt az offshore-háttér nem lehetett kizáró indok. Ezzel együtt is arra utasítottam a fővárosi cégeket, hogy offshore cégeket a közbeszerzésekből zárjanak ki, a konkrét ügyben pedig úgy helyes, hogy a BKV nem szerződik ilyen vállalkozással. 

Van azonban valami, ami talán ennél is fontosabb. Az én csapatomnak csak megvesztegethetetlen, makulátlan emberek lehetnek a tagjai. Nem tisztem megítélni, hogy Tüttő Kata főpolgármester-helyettes asszony milyen kapcsolatban áll gyermekei apjával. De azt tudom, hogy sem ebben az ügyben, sem más ügyben soha nem képviselt és nem fog képviselni más érdeket, csakis a városét, a budapestiekét. Ő az egyik legegyenesebb, legtisztességesebb, Budapest ügyeiért legelkötelezettebb ember, akit ismerek. Tűzbe teszem érte a kezem!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 03. 09:23
jó közmondás: a hazug embert hamarébb lehet utolérni mint a sánta kutyát! faszbukgeri most már egy sánta kutyánál is szarabb helyzetbe hozta saját magát!
Volo
2020. december 03. 07:53
A magam tapasztalata, hogy sohasem a legolcsóbb ajánlat a jó. Azt a libsi baromságot, csak az idióták hülyítésére használják. Soha nem a legolcsóbb, hanem a legjobb ajánlatot kellene elfogadni! A régi (igaz!) magyar közmondás, ma is érvényes: Olcsó húsnak híg a leve!
DFK
2020. december 03. 05:09
De tényleg, ez ennyire hülye?
teljesenertelmetlen
2020. december 02. 23:56
És ha nem köt szerződést, akkor mire fizet kötbért? Bemondásra? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Legalább hazudni megtanulhattál volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!