Toleráns gondolatok a Lajtán túlról

2020. november 05. 12:12

Nem lehet falakkal elválasztani a vizet, és kívül tartani, ez ósdi, maradi és vegytisztán fasiszta felfogás.

2020. november 05. 12:12
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„Terrortámadás terrortámadás hátán, és még az áldozathibáztatástól szélsőségesen elzárkózó Mérce.hu is alapvetően belátta, hogy mi áldozatok vagyunk a hibásak, akik túl rövid szoknyában provokáljuk a boJgó legbékésebb lényeit. Nézzük, hogy védekeznek ők, a nálunk fejlettebb ideológiák hívei és propagandistái a tények ellen!

1. Ostobaság és facebookon terjesztett bugyuta álhír, hogy ez a hajó egyáltalán elsüllyedhet!   

2. Az emberiség tudományos és technikai fejlődésének vívmánya, amely fizikailag képtelen rá.   

3. Kicsit átalakulunk, ha bejön a víz. Na, és? Minden folyamatosan változik és átalakul.   

4. Badarság, hogy a sok víz közt lehetnek olyan vízmolekulák is, melyek jéggé fagytak.  

5. Nem lehet falakkal elválasztani a vizet, és kívül tartani, ez ósdi, maradi és vegytisztán fasiszta felfogás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2020. november 05. 19:16
Amikor a Titanic elsüllyedt, először a nők és a gyerekek ülhettek be a meglévő mentőcsónakokba. Micsoda ósdi felfogás... Mi az, hogy nők? Egyes számú genderrel rendelkező polgártársaink.
Kormánypárti1
2020. november 05. 17:25
"Nem lehet falakkal elválasztani a vizet, és kívül tartani, " Még fal sem kell, elég hozzá Mózes!
Knerten
2020. november 05. 14:12
Az iszlám a jó zsaru - rossz zsaru játékot játssza a nyugati világgal. A kedves, barátságos, olykor hősies (lásd a "véletlenül" ott lévő két török MMA-s), toleráns, liberális muszlimok a jó zsaru, a terroristák pedig a rossz zsaru. Amikor a terrortámadás után a kedves, toleráns muszlim elhatárolódik és velünk gyászol, majd utána "csak" annyit kér, hogy ugyan, vegyük már ki a sertéshúst az iskolai menüből a kölcsönös tolerancia jegyében, és mi ezt benyaljuk, akkor az ő játékukat játsszuk, és a végén elérik a céljukat. A jó zsaru - rossz zsaru játék lényege, hogy miután a rossz zsaru falhoz vágott, végighúzta az arcodat a padlón és leverte a vesédet, örömmel, "önként" teszel eleget a jó zsaru kedves, barátságos kérésének, akinek szinte kérnie se kell, bármit megteszel neki, csak ne kerülj vissza a rossz zsaru kezébe. FIGYELEM! Ebben a játékban a jó zsaru sem a barátod! Küzdeni a "terrorizmus" meg a "radikalizmus" ellen pont olyan, mint ha egy háborúban azt mondanánk, hogy nem az ellenség ellen küzdünk, csak a fegyvereik ellen. Az amerikaiak talán az MG42-k vagy a Tigris tankok ellen harcoltak? "Győzzük le az MG42-et és állítsuk meg a Tigris tankok előretörését?" Hát nem! Ők bizony néven nevezték az ellenséget, és a nácik ellen harcoltak. Idióták is lettek volna, ha másként tesznek. A terror meg a radikalizmus csak fegyverek egy erős, céltudatos és célratörő ellenség kezében. Nem a fegyverek ellen küzdünk, hanem az ellenség ellen, akit nevén kell nevezni.
luzitanxaver
2020. november 05. 12:59
"Ostobaság és facebookon terjesztett bugyuta álhír, hogy ez a hajó egyáltalán elsüllyedhet!" Valóban: https://www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w&ab_channel=DaT0nkee Szólhattak volna, hogy bontják a palotát - ésatöbbi, ésatöbbi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!