Soros cikkében se bevándorlásról, se migránsokról, se menekültekről nincs szó

2020. november 19. 15:43

Azt kérjük a kormányoldal politikusaitól, hogy fejezzék be az álhírgyártást!

2020. november 19. 15:43
Vágó István
Facebook

„Az álhírek elleni kormányzati harc közepette Gulyás Gergely az alábbiakat volt képes mondani a kormányinfón: »Soros György világosan fogalmazott, fel kell lépni Magyarországgal és Lengyelországgal szemben és aki nem fogad bevándorlókat, azt pénzügyileg kell szankcionálni, ez volt ... a lényege a ma megjelent cikkének is.« (https://hirtv.hu/.../kormanyinfo-1030-tol-eloben-a-hir-tv...)
Ez az értelmezés teljesen megfelel Orbán több, mint meglepő állításának, miszerint »a bevándorlók befogadására akarnak minket kényszeríteni a jogállamisággal« https://www.szabadeuropa.hu/a/30956738.html

Ez mind ÁLHÍR, FAKENEWS, HAZUGSÁG!

Soros cikkében (https://www.project-syndicate.org/.../europe-must-stand...) se bevándorlásról, se migránsokról, se menekültekről, se befogadásról egyetlen szó sem szerepel. Annál több érv és példa azonban arra, hogy az Uniónak miért kell Orbánékkal szembeszegülni.

Azt kérjük a kormányoldal politikusaitól, hogy fejezzék be az álhírgyártást! (ha valakinek ismerős ez a mondat, az nem a véletlen műve).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. november 20. 11:47
Sőt Soros még a tetves ÁVÓ-s kurva anyádat sem írta bele cikkbe.
rókabácsi
2020. november 20. 10:53
ne hazudj! inkább menj fát vágni!
lightning protection
2020. november 20. 07:22
Vágó funkcionális analfabéta? Olvas csak nem érti...
Dénia
2020. november 20. 07:16
Azokat olvastad, amiben viszont szerepel? Nem egyszer mondta már azt is nyíltan, hogy meg kell büntetni azokat az országokat, akik nem fogadnak tömegesen illegális bevándorlókat. Valószínűleg ez az egyik oka, amiért a kormánynak ez a véleménye. Már nagyon régen mondják, hogy szerintük ezek miatt a dolgok miatt támadnak a jogállamisági cirkusszal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!