Öt állam továbbra is egy százalékon belül van

2020. november 07. 19:17

De a média már győztesnek nyilvánította Bident.

2020. november 07. 19:17
Newt Gingrich
Twitter

„Ha látni szeretnétek mennyit számítanak a javítások: a szavazatokat továbbra is számolják, nem kezdődtek még újraszámlálások, a kihívásokat figyelmen kívül hagyják, öt állam továbbra is egy százalékon belül van, de a média már győztesnek nyilvánította Bident.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2020. november 08. 14:14
Ha végignyomnák a kampányt, hogy a kétfarkúság is beletartozik az LMBTQ sorba
OberEnnsinnen
2020. november 08. 08:28
Ahol a judaizmust kontroll nélkül engedték, Oroszország, Németország Magyarország, azok az országok mind-mind tönkrementek. Erre nem figyeltetek, öreg harcos, és ezért nagy árat fizettek ti is. Fel sem tudjátok fogni, mekkorát. és nálatok hiányzik az az elemi folk-néperő, ami az említett országokban - a dajcsokat kivéve - megvolt, megvan.
kérdés
2020. november 08. 00:10
Jut eszembe, PalikaXXL (mellény alapján) hol van? Csak nem szavazatokat számlál?
Hattori
2020. november 07. 22:18
szegény emberek, ha tudták, hogy nem személyekre szavaztak, hanem érdekcsoportra... bident dróton rángatják, azok, akiknek Trump ezt nem engedte... de az győz, akit a média akar, hogy győzzön.... ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!