Mióta a Lamestream Média mondja meg, hogy ki lesz a következő elnökünk?

2020. november 08. 22:27

Mindannyian sokat tanultunk az elmúlt két hétben!

2020. november 08. 22:27
Donald Trump
Twitter

„Mióta a Lamestream Média mondja meg, hogy ki lesz a következő elnökünk? Mindannyian sokat tanultunk az elmúlt két hétben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2020. november 09. 18:48
Az orosz kormány háttérapparátusa, mindenekelőtt a titkosszolgálat kiberrészlege az elmúlt hónapokban szorgalmasan dolgozott azon, hogy az amerikai közösségi média manipulálásával 2016 után 2020-ban is segítse Donaldt Trump elnökké választását. Ennek előnyei orosz nézőpontból jól ismertek: a Trump-adminisztráció gyengítette az USA szövetségi rendszerét és rombolta Amerika imázsát, s ezzel vonzerejét világban. Ki ne örülne ennek a Kremlben? jó cikk a napi.hu-n. Vajon a Putyinpincsi Orbán is örül ennek?
illibernyák
2020. november 09. 15:46
Bolton könyvet is irt a kreténről. Ez az ember 20 éves korától a politikában mozog. 30 évesen Trump még azon gondolkodott (és most is) hogy melyik modell qrvát vigyez az ágyába. Botlon is nagyon keményen fogalmaz könyvében, amit Trumpliék meg akarták jogi akciókkal torpedózni. Boltonról annnyit, hogy az egyik legismertebb nemzetbiztonsági szakember. Republikánus, keményvonalas héjja. A párt jobb szélén van. Másfél évig birta a narancsfejűnél, akinek az egója nagyobb mint a róla elnevezett torony, felhőkarcololó.
brabant89
2020. november 09. 13:36
Miben reménykedsz, faszkalap? Egyébként pedig honnan tudják meg az emberek, hogy ki nyert? Kisbíró kidobolja Amerika-szerte?
legkisebbek közül
2020. november 09. 12:02
"John Bolton, Trump elnök volt nemzetbiztonsági tanácsadója élesen bírálta egykori főnökét, amiért megkérdőjelezi a 2020-as elnökválasztás eredményét. "A republikánusok jellemteszten esnek át" - írta a CBS-nek küldött közleményében. "Minden jelölt jogosult a törvényes jogorvoslatokra, ha úgy érzi, hogy vagy hibát követtek el" - tette hozzá Bolton. Senki, kivált a hivatalban levő elnök nem becsmérelheti választási rendszerünket megalapozott tények nélkül. Bolton a londoni Telegraphnak küldött levelében azt írta: "amennyiben a szabad világ vezetője hiteles bizonyítékok híján állítja, hogy a választásokat elcsalták, az sokkal súlyosabb problémákat fog okozni annál, mint hogy a kiábrándult párttagok felismerjék a vereség valóságát". Bolton egyébként 2000-ben George W. Bush jogi tanácsadója volt, amikor az újra számolt floridai szavazatok döntötték el az elnökválasztás kimenetelét. A nyáron adta ki nagy botrányt kiváltó emlékiratait. A memoár megjelenése alkalmából azt nyilatkozta: Trump "alkalmatlan" a Fehér Ház irányítására, és "képtelen" feladata ellátására." (euronews)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!