Másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad

2020. november 29. 19:40

2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni.

2020. november 29. 19:40
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Tíz év után először nyílik valódi esély arra, hogy mi, magyarok lerázzuk magunkról a Fidesz keleties, korrupt uralmát. 2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni, közösségünk pedig készen áll arra, hogy ennek érdekében az ellenzéki pártokkal közösen dolgozzon. A Momentum Mozgalom Küldöttgyűlése a mai napon felhatalmazta a párt Elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson.

Mi, momentumosok, hiszünk egy igazságos és arányos választási rendszerben, ahol a választók nem két nagy tömb között választhatnak, hanem egy sokszínű politikai térben húzhatják be az x-et a szívüknek legkedvesebb párt mellé. Ha a Fidesz elveszi a szabad választás jogát az ellenzéki választóktól, akkor azt nekünk kell biztosítanunk! Ezért a legnyíltabb és legdemokratikusabb előválasztásokért fogunk kiállni. Abban hiszünk, hogy az ellenzék közös jelöltjeit nem szivarfüstös hátsó szobákban, hanem a választók bevonásával kell demokratikusan kiválasztani!

Hiszünk abban is, hogy a Momentum új politikai kultúrát, lendületet, tiszta versenyt, szolidaritást és pozitív nemzetképet kínál Magyarországnak. Ezen meggyőződésünket már nem veheti el tőlünk senki, ezért azt ígérjük Nektek, hogy a választási szövetségben ezen értékeket a leghatározottabban érvényesíteni fogjuk!

A Momentum közössége elkötelezett amellett, hogy az új korszakban leszámoljunk a korrupcióval, visszaállítsuk a sajtószabadságot, igazságos választási törvényt alkossunk, és valódi korlátokat szabjunk a politika vezetők hatalmának, hogy soha többé ne ismétlődhessen meg egyetlen személy és egyetlen párt totális hatalma Magyarország felett. Hiszünk benne, hogy közösen le fogjuk váltani Orbán Viktor rendszerét, és másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad.

Tartsatok velünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2020. december 02. 17:18
Valóban, a negyedik 2/3-os kormány felállítja első önfenntartó munkatáborát Recsken, s odagyűjti az összes hazaárulót.
matyi lúdas
2020. december 01. 15:15
https://i.imgur.com/DC8XkAQ.jpg
matyi lúdas
2020. december 01. 15:13
https://i.imgur.com/VvWQlQC.jpg
röviden
2020. november 30. 18:16
Fegyőrökkel a szabad Magyarországért? Vicces lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!