Máris visszaélt a kormány a felhatalmazással

2020. november 11. 11:11

Alkotmányos szintre emelnék az árnyékbokszot a nemzetet állítólag fenyegető „genderideológia” ellen.

2020. november 11. 11:11
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Tegnap nem szavaztuk meg a kormánynak a járványra hivatkozva teljhatalmat adó törvényt, mert tudtuk, hogy vissza fog élni vele. Sajnos igazunk lett. Miután megszavaztatta magának a felhatalmazást, megtiltotta a gyülekezést és rögtön nekiállt a közjogi rendszer újabb faragásának. Az egész eljárást elutasítjuk: csak a tisztességes választási szabályokról van értelme tárgyalni.

Tegnap mindenféle előzetes egyeztetés nélkül benyújtották a »gránitszilárdságú« alaptörvény kilencedik módosítását. Ebben amellett, hogy alkotmányos szintre emelnék az árnyékbokszot a nemzetet állítólag fenyegető »genderideológia« ellen, kimondanák azt is: nem minden közpénz, ami annak látszik. Éjfél előtt egy perccel pedig megérkezett a választási törvények módosítása is, amely a kamupártokra hivatkozva lehetetlenné teszi az ellenzék számára a koordinált jelöltállítást.

Amikor naponta száz ember hal meg a fertőzés következtében, a Fidesznek akkor is csak az a fontos, hogy a hatalmát és vagyonát bebiztosítsa. A Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség tagjai szerint az egész eljárást el kell utasítani, bojkottálni kell a javaslatok vitáját. Minden további részvétel csak akkor lehetséges, ha a játékszabályokról tárgyalunk: egy tisztességes választási törvényről, a közmédia valódi közszolgálativá alakításáról és a propaganda betiltásáról. 

Világosan kell látni: a kormány mindaddig, akár az utolsó pillanatig is módosítani fogja a játékszabályokat, amíg azt engedjük és nem lépünk fel ellene egységesen és a lehető legkeményebben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2020. november 11. 18:06
Ennek az aljas bandának teljhatalmat adni, olyan mintha gyerek kezébe kézigránátot adsz.
Pusikas
2020. november 11. 18:01
20 óráig gyakorolhatsz a lépcsőn kisköcsög utána uzsgyi haza 2 másodperced sincs !
Európai téridő
2020. november 11. 17:28
Drágalátos internáci hülyelvtárs kamupárttag-jelölt, elmehetsz a jó büdös francba!
istvanpeter
2020. november 11. 16:50
Ez is gender patkány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!