Legalább ne lennének ilyen büszkék arra, ahogy a hazájukat árulják!

2020. november 05. 14:55

Míg a világon mindenkit lefoglal a járvány elleni védekezés, addig Brüsszelben a baloldal saját érdekeit szövi, amihez sajnos magyar csatlósokat is talál.

2020. november 05. 14:55
Farkas Örs
Facebook

„Legalább ne lennének ilyen büszkék arra, ahogy a hazájukat árulják!

Míg a világon mindenkit lefoglal a járvány elleni védekezés, addig Brüsszelben a baloldal saját érdekeit szövi, amihez sajnos magyar csatlósokat is talál. Értem én, hogy néhányan a megfoghatatlan szabályokra épülő politikai zsarolást jó eszköznek tartják, ugyanakkor jó lenne, ha ehelyett legalább egyszer a magyarok érdekeit képviselnék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. november 05. 20:39
"Legalább ne lennének ilyen büszkék arra, ahogy a hazájukat árulják!" Az viszont sokkal jobb, ha a közpénzek ellopását a nemzeti burzsoázia megteremtésének nevezik a kormányoldalon?!
civis72
2020. november 05. 17:52
a vérükben van a patkányság..ez van
Mich
2020. november 05. 17:45
A hazaárulók már csak ilyenek - mint a Bolgár Tehén, Dagadabugyi Annuska és ElfújtaSzélazeszemet Berni...
olajfa1
2020. november 05. 17:02
A hazaárulás teljesítménye után fizet csak Gyururibácsi... ezért Gyuribácsinak BÜSZKÉN LE KELL JELENTENIÜK A HAZAÁRULÁSUKAT, hogy fizessen nekik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!