Korózs Lajos ezúttal halálozási statisztikát hamisított meg

2020. november 09. 14:45

Végleg eljött az ideje, hogy a kamuvideós Korózs Lajos távozzon az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről!

2020. november 09. 14:45
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Végleg eljött az ideje, hogy a kamuvideós Korózs Lajos távozzon az Országgyűlés népjóléti bizottságának éléről!
Korózs tavasszal kamuvideót gyártott, hogy lejárassa az egészségügyet, a mentősöket, ápolókat, orvosokat, és végig minden eszközzel gáncsolta a járvány elleni védekezést. Már önmagában ezért távoznia kellett volna, de nem tette meg.
Most Korózs Lajos még tovább ment, ezúttal halálozási statisztikát hamisított meg, hogy alaptalanul riogassa és becsapja az embereket.
Egy világjárvány közepén teljesen elfogadhatatlan, hogy egy ilyen felelőtlen ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát, ezért nyomatékosan megkérem a baloldali pártokat, haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost és jelöljenek új elnököt a helyére!
Távozása elkerülhetetlen, ezért ha kell, ennek akár a parlament többsége fog érvényt szerezni!”

(Facebook)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2020. november 10. 11:25
Diktatúra! Önkény uralom! Stb-stb. Orbán nem fogja megdicsérni ezért a Faszbook bejegyzésért a Mátét. A vízcsapból is ez folyna, ha meglépik. Pont most, amikor jogállamiságból akarnak kicsinálni bennünket. Ez bizony magas labda lenne. Olaj a tűzre. A Lajos egyszerűen nem ér ennyit. Hiába van igaza, rossz az időzítés. Meg aztán a Lajos van annyira (MSZP-s nyelven írva) hüje, hogy 2022-ig csinálna még egy-két baromságot, ami a 2022-es kampányban még jól is jöhetne a Fidesznek. Maguk a bizottságok meg csak egy demokratikusan felfújt semmik. Semmilyen döntési jogkörük nincsen, így aztán tök mindegy kik vannak benne. Csak arra jó, hogy több a lóvé.
elfújta az ellenszél
2020. november 09. 20:12
Az egész hisztériakampány alapvető hazugságra épül, Kórozs csak túltolta néhány adattal Idén kevesebben haltak meg Magyarországon mint az előző évben, annak ellenére, hogy Budapesten emelkedett a halálozás
makapaka2
2020. november 09. 18:51
Ezt a hazudós demens bolsevikot már nyugdíjazni kellene!
küllő
2020. november 09. 17:55
Mondja ezt a becsületes családból származó capella-huszár !! https://24.hu/belfold/2013/06/17/kozokirat-hamisitason-kaptak-kocsis-mate-apjat/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!